Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Innovació

Els centres de L’Onada treballen amb tècniques i metodologies innovadores, algunes de les quals exclusives del nostre grup, que ens permeten desenvolupar nous sistemes de control i seguiment sobre els nostres usuaris, així com facilitar la feina als nostres professionals.

 

  • GeriSoft: Programa informàtic de gestió creat exclusivament per L’Onada per organitzar i agilitzar les tasques administratives, iniciat l’any 1999. Aquest programa permet tenir un pla individualitzat de cada usuari, així com indicadors a temps de real, agenda de tasques de cada professional, apartat d’incidències, missatges privats, etc. I el que és més important, una extranet especialment pensada per als familiars dels usuaris, facilitant-los l’accés a la informació des del seu propi domicili. En  2015 es va presentar la versió V2 de GeriSoft, amb les mateixes funcions però amb una imatge més moderna i actualitzada, i amb un sistema d’accés a la informació més ràpid i directe, que engloba totes les tasques dins un mateix espai.
  • PIAI (Pla Individualitzat d’Atenció Integral): Pla personalitzat per a cadascun dels usuaris, elaborat de manera interdisciplinar i amb la participació del propi usuari i, quan és possible, de la seva família. El PIAI constitueix l’element bàsic de les intervencions assistencials a la residència i incorpora una revisió contínua com a element clau per a adequar els objectius assistencials i els programes d’intervenció. 
  • DCM (Dementia Care Mapping): Metodologia d’observació intensiva i detallada en temps reals al llarg d’un número específic d’hores i de marcs de codificació de persones afectades de demència i allotjades en entorns assistencials especialitzats. El DCM s’usa com a directriu en el desenvolupament d’una pràctica assistencial centrada en les persones, amb una l’acurada preparació dels equips de gestió i de personal, la presentació dels resultats del mapa i la planificació d’actuacions per part de l’equip de personal sobre la base d’aquests resultats.
  • ACP (Atenció Centrada en la Persona): La metodologia de treball dels centres de L’Onada es basa en l’Atenció Centrada en la Persona. És una nova perspectiva que valora de forma prioritària a les persones independentment de la seva edat i el seu estat de salut, centrant-se en la persona i no en la demència.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més