Empresa

L'Onada Serveis és una organització puntera del sector dels Serveis a les Persones en situació de dependència. Tenim una filosofia pròpia que permet prestar la millor atenció.

Benvinguts

Amb 25 anys d'activitat, a L'Onada Serveis som una organització capdavantera dins del sector dels serveis per les persones en situació de dependència. Comptem amb una infraestructura de més de 30 centres repartits per tot el territori i una filosofia pròpia.

info

Qui som?

Som una organització especialitzada en la prestació de serveis dirigits a personas en situación de dependència. Tenim com a visió oferir serveis per afrontar l'etapa de la vellesa i que els nostres usuaris gaudeixin de la millor atenció possible.

info

La Nostra història

Des de la primera residència de Sant Carles de la Ràpita fins a la inauguració del primer centre a Madrid, han passat més de 25 anys. Ara, L'Onada Serveis atén a més de 2.500 usuaris, gestiona més de 30 equipaments i disposa d'un equip humà de més de 1.500 professionals.

info

Model EFQM

Per portar a terme la Política de Qualitat, treballem sota els pilars del model EFQM d'Excel·lència, un model de gestió dirigit a aconseguir la millora contínua de l'organització, perseguint la satisfacció dels clients, dels empleats i l'impacte en la societat.

info

Premis i reconeixements

Des de 1995, hem guanyat nombrosos premis. Per exemple, el Premi ACRA, el Premi Nutrisenior o el Premi Qualitat Ebrenca, reconeixements que donen fe de la nostra vocació de servei al llarg d'aquests 25 anys d'història.

info

Pla d'Igualtat

Totes les persones amb les mateixes possibilitats, aptitud i qualificació han de poder desenvolupar les mateixes tasques sense que les condicions personals com ara sexe, raça, edat, religió suposin un obstacle.

 

info