Apropa't! Gaudeix dels Centres de dia de L'Onada Serveis

Per a persones que volen continuar vivint al seu domicili però presenten necessitats de cuidatge

 

Voleu conèixer els serveis de Centre de dia, de primera mà? Veniu a provar-lo cinc dies de forma gratuïta!

 

 

El Centre de dia

El servei de Centre de dia ofereix la possibilitat, a les persones que ho necessitin, de ser ateses durant la major part del dia en un centre especialitzat i amb una intervenció personalitzada, mentre encara tenen les seves rutines al domicili, compartint el cuidatge amb la família o vivint de forma autònoma amb altres recursos vinculats.

El recurs de Centre de dia es considera una molt bona opció com a pas previ a l’ingrés en una residència, ja que la persona es va acomodant a les diferents intervencions que necessita i així, quan sigui el moment, fer el pas a l'ingrés a residència serà menys invasiu. La persona i el seu entorn coneixeran els nostres serveis, rutines i la forma de treballar dels nostres equips abans d’ingressar.

 

Serveis del centre de dia

A L'Onada Serveis som especialistes en atendre persones amb demència i altres patologies associades a la dependència. Al Centre de dia s'hi fan activitats lúdiques, físiques, sanitàries i estimulatives, sempre amb l'objectiu de vetllar per l'autonomia de les persones que atenem.

Comptem amb serveis com transport adaptat i àpats personalittzas, a més d'altres serveis complementaris.

Podeu consultar aquí tota la cartera de serveis:

 

 

Campanya Apropa't!

Per tal de mostrar-vos tots aquests serveis i que en gaudiu de primera mà, us oferim la campanya Apropa't, que consisteix en la possibilitat de gaudir d'un dels nostres Centres de dia (excepte en centres de titularitat pública), de forma totalment gratuïta, durant cinc dies.

 

Contacteu amb el vostre centre més proper per coneixer-ne més detalls i disponibilitat de places!