Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Onada Residència Badalona Domènech i Montaner

Es tracta d'un equipament de titularitat municipal que des de l'1 de desembre de 2017 a passat a ser gestionat per L'Onada Serveis. El complex residencial ofereix servei de residència assistida i centre de dia. El centre, situat al terme municipal de Badalona, a la comarca del Barcelonès, compta amb un entorn adequat i adaptat a les necessitats de l'assistència per tal de garantir el millor servei a les persones usuàries.


Les instal·lacions de la residència compten amb diferents zones i espais preparats per atendre les diferents necessitats de les persones, així com banys geriàtrics adaptats, gimnàs, jardí, sala de televisió, sala d'estar i convivència, sala polivalent i cine. A més, mostra un entorn molt confortable i lluminós.

Tèl: 93 460 50 17
Email: badalona@lonada.com
Horari de visites: Durant tot el servei.
Direcció: C/ Bellavista, 24-30, 08913 Badalona

Segueix-nos a les xarxes socials


Fotos

Noticies

Treballem motricitat fina aprofitant els moments d'oci i  tranquil.litat a la unitat. Ells decideixen que volen,

quina concentració!


17/02/2019

Com cada diumenge a la tarda, gràcies al nostre voluntari Jean Michelle Bernal Soarez, es realitza a la sala gran l'activitat del Lince.

Persones c...
17/02/2019

Feliz dia de los enamorados!!!!


14/02/2019

Unas de las actividades que más gusta es la del Bingo. Nuestra TESOC Gabriela empieza la mañana del miércoles activando la mente de un grupo ...
13/02/2019


Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més