Responsabilitat Social Corporativa 2019

L'Onada Serveis és una organització amb compromís social davant les necessitats del sector i dels seus àmbits d'interès, així com accions socials, inserció laboral i medi ambient. Per aquest motiu ens sorgeix la voluntat d'incorporar a les nostres accions consideracions socials i ambientals i la realització d'activitats responsables.

 

El compromís social de L'Onada Serveis s'integra a tota l'organització i s'incorpora en les relacions de tot l'equip humà. Dins del seu pla anual de Responsabilitat Social Corporativa, L'Onada Serveis ha establert un acord de col·laboració conjunta amb la Fundació Plegadis. Es tracta d'una fundació que neix sota la missió de fomentar la formació mediambiental, facilitar i impulsar l'estudi ornitològic i l'anellament científic i el seu esperit queda marcat pel gran compromís amb la preservació de la biodiversitat i el medi ambient.

La Fundació Plegadis impulsa i desenvolupa diversos projectes molt centrats en el foment de l'educació mediambiental i en la preservació del medi ambient i tots ells oberts a tot el públic sense cap tipus d'excepció. És precisament per la seva naturalesa que L'Onada Serveis ha dut a terme un programa de col·laboració durant el transcurs del 2019. De manera que es van organitzar diverses jornades, per part de la Fundació Plegadis, a centres residencials de L'Onada Serveis i llars de L'Onada Bressol. Una gran experiència que s'ha apropat a infants, persones grans i persones amb discapacitats.

 

A continuació podeu visualitzar els vídeos corresponents a tres jornades diferents que ha realitzat la Fundació Plegadis amb infants de L'Onada Bressol, persones usuàries de la residència i persones amb discapacitat mental.

 

L'Onada Cerdanyola: 

 

 

L'Onada Bressol Xip Xap:

 

 

Residència L'Onada la Ràpita: