Pedrera L’Onada

A L’Onada Serveis apostem pel talent i per tal de que ampliïs la teva formació hem dissenyat el curs “Atenció assistencial en temps de pandèmia”.

Aquest curs semipresencial, remunerat i amb una selecció prèvia per part dels professionals de L’Onada Serveis té una durada de dues setmanes i et permetrà assolir els coneixements necessaris per l’atenció epidemiològica en centres residencials, formant part de la nostra plantilla.

El curs teòric inclou pràctiques en algun dels 32 centres de L’Onada Serveis repartits pel territori, que et permetran incorporar-te a la borsa de treball de L’Onada Serveis.

“Atenció assistencial en temps de pandèmia” tindrà pilars bàsics:

  • Ús d'Equips de Protecció Individuals
  • Atenció Centrada en la Persona
  • Sectorització i organització del centre
  • Gestió emocional

A més, t’oferim accés complet al Campus FISS, que et permetrà realitzar la formació online "Gestió de la COVID en Centres i serveis de L'Onada".

No deixis passar aquesta oportunitat de formar part del nostre equip i d’una professió de futur. Pots apuntar-te enviant-nos un correu electrònic amb el teu currículum a pedrera@lonada.com

Forma part de la Pedrera L’Onada!

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Acceptar