Personalització de menús

En L’Onada Serveis tenim com a eix principal a la persona, independentment del seu deteriorament cognitiu, garantint que pugui triar l'alimentació que desitja prendre diàriament, sempre sota una dieta saludable i controlada. D'aquesta manera, qualsevol persona usuària pot triar sempre entre dos menús diaris.

D'acord amb Lluïsa Garriga Balagué, nutricionista de L’Onada Serveis, “menjar és un dels principals plaers de la vida”, per aquest motiu proposa una alimentació “saludable i controlada sense renunciar als gustos de cada persona”. En el cas que existeixi una alta deterioració cognitiva, es consulta a la família o s'utilitza la tècnica Dementia Care Mapping (DCM).

“Nosaltres et coneixem, tu tries” és una mostra de compromís amb les bones pràctiques i la qualitat de vida de les persones usuàries. D'aquesta manera, hem pogut registrar una millora en el benestar de les persones aplicant una tècnica de pròpia de la filosofia de l'Atenció Centrada en la Persona (ACP) reconeguda en els Premis NutriSenior 2018.