L'Onada Serveis amb La Marató de TV3 2022

L’esdeveniment solidari per excel·lència del país és La Marató de TV3 que cada any es celebra una mica abans de Nadal. L’objectiu és recaptar la xifra de diners el més alta possible que es destina a la investigació i recerca d’una dolença concreta. Enguany La Marató estarà dedicada a les malalties cardiovasculars.

L’espai, com a format televisiu, compta amb l’expectació d’un públic numerosíssim, però de fet, les activitats que es realitzen per recaptar diners, més enllà de les hores d’emissió, comencem sempre uns quants mesos abans.

Les residències i centres de dia de L’Onada, així com els serveis centrals, s’afegeixen a la gran acció solidària que organitza la Fundació La Marató de TV3 i per això, al llarg dels propers mesos i fins al dia 18 de desembre, es portaran a terme tota una sèrie d’accions i activitats enfocades en aconseguir recaptar la quantitat de diners més alta possible i contribuir així a la gran festa de la solidaritat de Catalunya.

Des de primers del mes de novembre els centres de L'Onada han portat a terme accions i activitats per tal d'aconseguir col·lectar diners, que com cada any, es donen directament a La Marató, que els invertirà en diferents projectes de recerca relacionats amb les malalties cardiovasculars. Manualitats, bingos solidaris, ball popular, tota iniciativa ha sigut útil i encertada per arribar a una quantitat ben interessant. 

El resultat final: L'Onada ha aconseguit recaptar 12.500€, que han servit per engruixir el marcador final de La Marató, que de matinada, passava dels 8 milions d'euros!. La xifra no és la definitiva, perquè encara es poden fer donacions fins a finals del mes de març de 2023.

Volem expressar l'agraïment de L'Onada Serveis a les Persones, en nom de totes les persones usuàries, personal dels centres, familiars i amics per la gran col·laboració rebuda. De tot cor, moltes gràcies.

Entre totes i tots s'ha aconseguit una gran fita. Moltes felicitats!.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Acceptar