L'Onada Serveis amb La Marató de TV3 2022

L’esdeveniment solidari per excel·lència del país és La Marató de TV3 que cada any es celebra una mica abans de Nadal. L’objectiu és recaptar la xifra de diners el més alta possible que es destina a la investigació i recerca d’una dolença concreta. Enguany La Marató estarà dedicada a les malalties cardiovasculars.

L’espai, com a format televisiu, compta amb l’expectació d’un públic numerosíssim, però de fet, les activitats que es realitzen per recaptar diners, més enllà de les hores d’emissió, comencem sempre uns quants mesos abans.

Les residències i centres de dia de L’Onada, així com els serveis centrals, s’afegeixen a la gran acció solidària que organitza la Fundació La Marató de TV3 i per això, al llarg dels propers mesos i fins al dia 18 de desembre, es portaran a terme tota una sèrie d’accions i activitats enfocades en aconseguir recaptar la quantitat de diners més alta possible i contribuir així a la gran festa de la solidaritat de Catalunya.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Acceptar