16è ANIVERSARI!

El divendres 22 de març vam celebrar el 16è aniversari de l'Onada de Deltebre. Aquest any, la temàtica ha estat: "Un viatge al passat de La Cava." Per tant, vam ambientar diferents llocs del centre, en unitats de convivència, amb alguns oficis i activitats típiques de l'època dels nostres residents i "del terreno".
Per a que fos possible, hem de donar les gràcies a moltíssima gent. Començant per totes i cadascuna de les treballadores i treballadors; a Vero, Ana, Matilde, Bea, Paula, Ceci i Mònica per prestar-vos a aportar objectes antics (podríem dir relíquies) de les vostres famílies. A l'associació del Barracot per deixar-nos vestuari de pegesos i pageses. A la Carnisseria Paulo per deixar-nos també eines antiquíssimes pròpies de l'ofici. A Maria Jesús per la "toqueta" i altres peces de roba, que tenen més de 100 anys!

Com en tots els events, agraïr i valorar el treball de Paula C. i Matilde, perquè les vostres mans no tenen preu!

Moltes gràcies a Ivan i l'associació tres tombs de Deltebre per deixar-nos el carro i ajudar-nos a ambientar el jardí, així com també a la brigada de l'Ajuntament de Deltebre per col•laborar amb els gegants, símbol del nostre poble.

Sense dubte, els nostres grans van fer un viatge al passat, podent recordar-ho amb els seus fills, filles, nets i netes.????

25-03-2024

DELTEBRE