Sortim!

Som en plena primavera, els migdies i les tardes comencen a ser càlids. Ara que arriba el bon temps, que tenim els i les internes vacunats i que es van alleugerint les restriccions de la Covid, aprofitem per sortir a l'exterior amb els i les nostres residents. Ens encanta deixar-nos veure fora dels edificis de les residències i reintegrar-nos -d'alguna manera- a la vida quotidiana dels pobles o barris que ens acullen.

Diversos estudis arran de la Covid van demostrar com s'havia deteriorat la salut mental i emocional de moltes persones dependents, a causa de l'obligat confinament. Aquests mateixos estudis suggerien que, en la mesura de les possibilitats de cada centre, s'anessin organitzant sortides a l'aire lliure quan les condicions sanitàries ho permetessin I això hem fet: tant si anem a fer una excursió a la muntanya, com si fem una calçotada al jardí del centre o tornem al bar que tants cops ens havia acollit, estem normalitzant i omplint de color la vida dels i les nostres residents.

A vosaltres només ens resta demanar-vos que us cuideu, també per ells, i que vingueu a visitar-los sempre que us sigui possible.

21-04-2021

L'ONADA SERVEIS