GeriSoft famílies

La nova App GeriSoft de L’Onada Serveis neix de la plataforma de gestió que porta el mateix nom, i que està en funcionament des de l’any 2002, en la qual es registren a diari totes les atencions i serveis que reben les persones usuàries, tant de les residències, com als centres de dia, així com les que reben serveis d’atenció domiciliària. 

Es tracta d’una eina molt útil a partir de la qual els familiars dels residents poden fer el seguiment del que ha passat al llarg del dia, des de les aixecades, els àpats i menús que s’han fet, fins els canvis posturals, passant per la medicació, i fins i tot la roba que ha portat la persona usuària.

L’objectiu principal és el de mantenir una comunicació contínua amb les famílies i que coneguin de primera mà, només entrant amb el seu usuari i contrasenya a la plataforma, el dia a dia del seu familiar, amb tota facilitat i amb una total transparència. Per més facilitat, un cop s’accedeix per primera vegada amb el nom d’usuari i contrasenya, es pot accedir sempre mitjançant el reconeixement de l'empremta digital de la persona usuària de l’APP.

L’App GeriSoft es presenta amb el mateix esperit: com una eina ràpida i eficient, que connectarà la família amb els professionals, amb l’objectiu de procurar el major benestar de la persona usuària i la seva família. 

15-05-2024