Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Responsabilitat Social Corporativa 2017

L'Onada Serveis és una organització amb compromís social davant les necessitats del sector i dels seus àmbits d'interès, així com accions socials, inserció laboral i medi ambient. Per aquest motiu ens sorgeix la voluntat d'incorporar a les nostres accions consideracions socials i ambientals i la realització d'activitats responsables.

 

El compromís social de L'Onada Serveis s'integra a tota l'organització i s'incorpora en les relacions de tot l'equip humà. Dins del seu pla anual de Responsabilitat Social Corporativa, L'Onada Serveis ha establert un acord de col·laboració conjunta amb la Fundació Plegadis. Es tracta d'una fundació que neix sota la missió de fomentar la formació mediambiental, facilitar i impulsar l'estudi ornitològic i l'anellament científic i el seu esperit queda marcat pel gran compromís amb la preservació de la biodiversitat i el medi ambient.

La Fundació Plegadis impulsa i desenvolupa diversos projectes molt centrats en el foment de l'educació mediambiental i en la preservació del medi ambient i tots ells oberts a tot el públic sense cap tipus d'excepció. És precisament per la seva naturalesa que L'Onada Serveis ha dut a terme un programa de col·laboració durant el transcurs del 2017. De manera que es van organitzar diverses jornades, per part de la Fundació Plegadis, a centres residencials de L'Onada Serveis i llars de L'Onada Bressol. Una gran experiència que s'ha apropat a infants, persones grans i persones amb discapacitats.

 

A continuació podeu visualitzar els vídeos corresponents a tres jornades diferents que ha realitzat la Fundació Plegadis amb infants de L'Onada Bressol, persones usuàries de la residència i persones amb discapacitat mental.

 

L'Onada Cerdanyola: 

 

 

L'Onada Bressol Xip Xap:

 

 

Residència L'Onada la Ràpita: 

 Protocol per a la Detecció i Tractament de Situacions de Violència de Gènere o Domèstica

 

L’Onada Serveis, dins del seu ferm compromís d’activar les mesures necessàries per a prevenir la violència de gènere dins de la organització i el seu entorn social, ha elaborat un Protocol per a la Detecció i Tractament de Situacions de Violència de Gènere o Domèstica. El protocol s’ha redactat d’acord amb els principis que estableixen la Llei Orgànica 1/2004 de 24 d’abril de Mesures de Protecció Integral contra la Violència de Gènere i la Llei Catalana 5/2008 de 28 de desembre del Dret a les Dones a Eradicar la Violència Masclista.

 

 

Amb aquest document, la direcció de L’Onada Serveis pren part activa en la lluita contra aquesta xacra i estableix el principi de tolerància zero pel que fa a la violència domèstica i contra les dones. L’objectiu no és altre que canviar consciències i liderar un canvi cultural que desactivi per sempre més els estereotips arcaics que encara es vinculen a les relacions familiars i entre gèneres. El Protocol no és per tant només un compromís de respecte a la integritat i dignitat de les persones; és també una eina de sensibilització, informació i prevenció que ha de permetre garantir els drets dels treballadors i treballadores víctimes violència de gènere per a que puguin, dins de l’àmbit laboral, conciliar els requeriments de les responsabilitats associades a la seva feina amb les circumstàncies personals i/o familiars que els ha tocat viure.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més