PROJECTE

"ESTIC PER TU" es un projecte que néix de l'àrea psicoestimulativa i es pretén donar una atenció individualitzada de manera simple,senzilla i ràpida, tenint en compte la seva història de vida, tot i que el què realment ens importa és el moment actual en que es troba.

Simplement treballar amb la persona de tu a tu, adoptant la figura de vetlladors, estant amb ell/a i acompanyant-la, on cada una de les sessions destinades seran diferents i adaptables en la mesura de lo possible.No volem entrar en activitats rutinàries, ens volem adaptar a cada instant perquè entrant en la rutina deixem de tenir en compte les necessitats específiques del moment.

Aquest projecte vol donar atenció personalitzada però d'una manera senzilla, on només compta en el que la persona vol i necessita en aquell moment.

Prova pilot:

Avui portem a terme la prova pilot del nou projecte que hem creat des de l’àrea Psicoestimulativa. La Sra Carmen ha participat del projecte i ens ha dit que tenia moltes ganes d’anar al mercat, aprofitant que era dijous. Hem anat a les parades on la Sra habitualment anava, ha explicat que li ha fet molta il•lusió ja que feia 2 anys que no podia anar. S’ha trobat en gent que feia molt de temps que no veia i estava molt contenta. Ha mirat roba i ha preguntat preus, s’ha fixat en la fruita de la temporada, li ha fet molt de goig la parada dels pollastres a l’ast ja que feia una olor molt agradable, i ha volgut entrar dins al mercat a les parades del peix per veure si continuava tot igual. Ha arribat al centre i ho ha explica’t a tots, es més que evident que ha sigut tot un èxit.

 

 

26-10-2017

DELTEBRE