Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Residència L'Onada Sant Fruitós

La Residència “El Lledoner”, situada al nucli urbà de Sant Fruitós de Bages, està al costat de serveis importants d’atenció a les persones com el CAP de Salut, els Serveis Socials i l’Esplai de Gent gran. La seva ubicació privilegiada permet que les persones que hi viuen puguin accedir amb facilitat als serveis comunitaris de la població i seguir amb la seva quotidianitat, donant un valor afegit al seu dia a dia.

Al desembre de 2014 van començar les obres d’ampliació de la residència per tal de rehabilitar la part vella de l’edifici i ampliar-la en tota la seva superfície, arribant a les tres plantes d’alçada, la creació de noves unitats de convivència, la implantació d’equips de nova generació i l’ampliació dels serveis de cuina, menjador, gimnàs i de les zones comunes i d’oci.
Actualment disposa d’un centenar de places, 71 de residència i 30 de Centre de Dia, generant a la vegada una trentena de nous llocs de treball.

Tèl: 93 876 08 64
Email: santfruitos@lonada.com
Horari de visites: Durant tot el dia.
Direcció: C/ Jacint Verdaguer, nº1, 08272, Sant Fruitós de Bages

Segueix-nos a facebook

Fotos


Videos

Noticies

La senyora Antònia Ferrer Plans complirà, el proper 18 de juliol, 100 anys de vida!

La Residència i Centre de Dia L'Onada "El Lledoner" renova vídeo promocional del centre. 

 

No t'ho pots perdre!!! 12/07/2018

El 29 de Juny vam realitzar un berenar cultural on van participar tots els treballadors i treballadores de la Residència. Va guanyar Brasil en una final mo...
11/07/2018

Ja sabeu que a l'Onada de Sant Fruitós hi ha una piscina, tant per residents com per famílies? Prepareu el banyador que us esperem!


10/07/2018

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més