Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Residència L'Onada Sant Fruitós

La Residència “El Lledoner”, situada al nucli urbà de Sant Fruitós de Bages, està al costat de serveis importants d’atenció a les persones com el CAP de Salut, els Serveis Socials i l’Esplai de Gent gran. La seva ubicació privilegiada permet que les persones que hi viuen puguin accedir amb facilitat als serveis comunitaris de la població i seguir amb la seva quotidianitat, donant un valor afegit al seu dia a dia.

Al desembre de 2014 van començar les obres d’ampliació de la residència per tal de rehabilitar la part vella de l’edifici i ampliar-la en tota la seva superfície, arribant a les tres plantes d’alçada, la creació de noves unitats de convivència, la implantació d’equips de nova generació i l’ampliació dels serveis de cuina, menjador, gimnàs i de les zones comunes i d’oci.
Actualment disposa d’un centenar de places, 71 de residència i 30 de Centre de Dia, generant a la vegada una trentena de nous llocs de treball.


Tèl: 93 876 08 64
Email: santfruitos@lonada.com
Horari de visites: Durant tot el dia.
Direcció: C/ Jacint Verdaguer, nº1, 08272, Sant Fruitós de Bages

Noticies

El darrer divendres dia 18 vam celebrar el nostre segon aniversari. Ja fa 2 anys que l'Onada va obrir les seves portes a Sant Fruitós ...
21/05/2018

Ahir diumenge vam veure els tres tombs a Sant Fruitós, van passar per dabant de la nostra residència i ens va agradar molt veure-ho. 


21/05/2018

Carnaval carnaval!!!! Divendres passat vam gaudir d'una brillant festa de carnestoltes envoltats dels personatges d'Alícia en el país de les marevel...
12/02/2018

Dimarts dia 31 vam celebrar la castanyada, menjant uns bons panellets, moniatos i castanyes, i per acompanyar un show molt divertit que vam preparar!


06/11/2017

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més