Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Residència L'Onada Deltebre

Situada en la població de Deltebre, aquesta Residència i Centre de Dia va ser inaugurada al gener de 2008. El centre està a la zona de la Cava, prop de l’Ajuntament, el CAP de Salut, la Biblioteca i el Pavelló d’esports, amb sortida directa a la carretera que va a Amposta.

El municipi de Deltebre es caracteritza per tenir una arquitectura baixa en alçada, amb edificis d’una sola planta i pati. El centre de L’Onada està completament integrat amb l’estil arquitectònic de l’entorn ja que és tot un edifici de planta baixa, amb un cos central i tres ales d’habitacions, les quals totes tenen accés directe al jardí del centre, unes característiques poc usuals en el món residencial. En total, L’Onada Riudoms ocupa una superfície construïda aproximada de 3.600m2 i 3.400m2 de zona enjardinada.

A més, la residència disposa de Centre de Dia, habitacions preparades per a sociosanitari i una xarxa de serveis destinats a cobrir totes les necessitats en totes les etapes de la vellesa. L’edifici disposa de 95 places residencials i 30 places de centre de dia, a més de totes les instal•lacions que caracteritzen els nostres centres: Spa, cinema, ludoteca infantil, sala de formació, gimnàs, menjador de famílies i jardí, i les últimes tecnologies en adaptabilitat d’espais per a minusvàlids.


Tel: 977483975
Email: deltebre@lonada.com
Horario de visitas: Durant tot el dia.
Direccion: C/ Madrid s/n, 43580, Deltebre

Fotos

Noticies

El passat dimarts a la nostra Residència vam tenir una visita molt especial. Van venir a veure'ns els alumnes de P5 de l'Escola Sant Miquel de Deltebre, ...
09/06/2015
La teràpia amb animals és una teràpia que aporta molts de beneficis per als nostres residents, tant físics com psicològics. Despr&...
03/06/2015
A L'Onada de Deltebre no parem i per això us volem mostrar un recull dels nostres tallers de cuina.
27/05/2015