Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Residència Municipal de Casserres

Situada a la població de Casserres, a la comarca barcelonina del Berguedà. Aquesta residència era molt esperada pels veïns del municipi, i finalment en 2004 va obrir les seves portes en 2004 i ofereix un ambient tranquil, càlid i agradable, amb una petita zona enjardinada i un hort que cuiden els usuaris.

El centre presenta una particularitat, ja que dins seu s’integra el casal d’avis, amb les parets alicatades a base de terra hidràulica original, amb molta història a la població de Casserres. El fet de que el casal d’avis es trobi dins el centre permet que els usuaris puguin entrar simplement a prendre un cafè o a dinar, fins a rebre atenció en la residència, funcionant com a punt de reunió, esplai i servei de les persones grans del municipi.

A més, l’edifici també és emblemàtic per als veïns de Casserres, doncs allí va funcionar durant molts anys el cinema del poble i va ser condicionat conservant elements tradicionals. L’Onada Casserres compta amb 51 places de residència i 25 de centre de dia i ofereix serveis de llar residència, residència assistida i centre de dia.

Tèl: 938225000
Email: casserres@lonada.com
Horari de visites: Durant tot el dia.
Direcció: C/ Bisbe Comelles, nº 75, 08693, Casserres

Segueix-nos a facebook

Fotos


Videos

Noticies

Avui al matí ha vingut de visita el senyor Bisbe de Solsona. Primer ha fet missa i després ens ha dedicat uns minuts d'atenció individual a c...
20/10/2015

Aquest passat dissabte vam fer festa a la residència. Es van celebrar els aniversaris de la Jerónima Alonso i del Ramon Trulls amb una bona coc...
28/09/2015

En motiu de la diada de Catalunya ahir a la residència de Casserres vam fer una mica de xerinola. Sardanes i un bon bermut!


12/09/2015

Al menjador del Roc de la Mel cada setmana fem els tallers d'estimulació sensorial. Aquí us mostrem com juguem amb els colors i les llums. 


09/09/2015Seleccio de premsa

Residència Assistida
15/09/2014
Butlletí Municipal de Casserres


Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més