Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Onada Centre de Dia Casc Antic

El Centre de Dia L'Onada Casc Antic es troba ubicat al C/ Sèquia Nº 7, al barri Casc Antic de Barcelona. Des del passat 1 de maig de 2018, L'Onada Serveis va entrar a gestionar el centre de dia barceloní.

Les instal·lacions compten amb àmplies habitacions, dobles i individuals, cuina pròpia i menjador amb llum natural, sala multifuncional, sala de fisioteràpia i gimnàs. L'equipament ofereix un total de 30 places de Centre de Dia.

Tot plegat, L’Onada Serveis compta amb una trajectòria professional extraordinària i, concretament, en els darrers anys ha subrogat i gestionat una gran quantitat de nous centres, repartits per tota Catalunya, amb un gran increment de plantilles i centres. De manera que disposa d’una gran experiència en el sector i la gestió de centres residencials.

Tèl: 930267481
Email: cascantic@lonada.com
Horari de visites: Durant tot el servei
Direcció: C/ Sèquia Nº 7, barri Casc Antic, Barcelona.

Segueix-nos a les xarxes socials


Fotos

Noticies

El passat divendres 26 es van començar els assajos de la coral de Riborquestra al centre de dia de Casc Antic.

Els divendres de 17.30 a 18.30 h s'a...
30/04/2019

Diada de Sant Jordi. Semblava que la pluja no ens ho deixaria fer, però aquí estem, regalant roses a canvi d'abraçadres, i sortosament , hem ...
23/04/2019

El passat 22 de març vam celebrar el 12è aniversari del Centre de Dia de l'Onada de Casc Antic. Vam pod...
08/04/2019

Al CD Casc Antic ja hem començat amb els peparatius per a Sant Jordi!


01/04/2019

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més