Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Residència L'Onada L'Ametlla de Mar

La Residència de l'Ametlla de Mar és un equipament molt especial per L'Onada Serveis. Situada a l'avinguda de l'Ensenyament s/n del municipi calero, es tracta d'un espai de nova infraestructura que compta amb més de 3.800 metres quadrats, esdevenint el centre més gran gestionat per L'Onada Serveis.

La posada en marxa de la residència va tenir lloc el passat 13 de desembre de 2017, després de romandre anys tancada per falta d'assignació de places públiques. De manera que es tracta d'una obertura molt esperada que, finalment, gràcies a la signatura del decret de la consellera d'Afers Socials i Famílies de la Generalitat, es va poder donar el tret de sortida a la gran obertura del centre.

El complex residencial compta amb grans novetats i serveis característics, ja que es tracta d'un equipament completament innovador, amb modernes unitats de convivència, un ampli jardí terapèutic i, com a servei, compta amb assistència a persones amb dependència física. Aquesta característica és pionera en els nostres centres, però aquest col·lectiu de persones, de qualsevol edat, podran trobar el seu lloc al centre.


Tèl: 877 01 68 78
Email: ametlla@lonada.com
Horari de visites: Durant tot el servei.
Direcció: Avinguda de l'Ensenyament, s/n, 43860, L'Ametlla de Mar

Segueix-nos a facebook

Fotos


Videos

Noticies

Aquesta tarda hem realitzat un taller ocupacional de plegar roba amb un grupet dels nostres usuàris del menjador Sant Jordi.


17/07/2018

Aprofitant la brisa de mar... Vermouth i dinar al portxo del nostre jardí.

Patatetes, croquetes, empanadilles... I una bona paella... Que es diumen...
15/07/2018

Avui alguns dels nostres residents han fet una sortida a Plegadis.

Han compartit un matí amb usuaris d'altres centres de l'Onada, així com t...
11/07/2018

Aquesta tarda hem realitzat el Taller Sensorial del Gust.

Amb un grup dels nostres residents hem treballat el sentit del gust i hem exerc...
10/07/2018


Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més