Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Protocol d'assetjament

A L’Onada Serveis estem compromesos amb la igualtat entre homes i dones, i per això disposem d’un Protocol d’actuació en casos d’assetjament moral, sexual, per raó d'orientació sexual, identitat de gènere i/o expressió de gènere als nostres centres, que inclou tant als nostres treballadors com als usuaris, i que defineix les recomanacions bàsiques per a una acurada prevenció de l’assetjament.

 

Des de l’organització volem salvaguardar la dignitat i els drets de tota la plantilla, i ens comprometem a crear i mantenir un entorn laboral respectuós amb la dignitat i llibertat del personal. És responsabilitat de tots crear un ambient de treball respectuós, i les persones amb càrrecs de responsabilitat seran qui garanteixin els mitjans al seu abast i evitar les situacions d’assetjament.

 

La informació i la formació són les eines fonamentals per a la prevenció, i des de L’Onada garantim el coneixement d’aquest protocol a tots els integrants de l’empresa. En el cas de produir-se qualsevol tipus d’assetjament, la Direcció es compromet a investigar totes les denúncies seguint el procediment establert al Protocol, garanteix l’ajuda a la persona que ho pateix i s’empraran els mitjans necessaris per evitar que una situació similar es repeteixi.

 

 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més