Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

La Nostra història

Els inicis de L’Onada Serveis es remunten l’any 1995, quan es va obrir la primera residència al passeig marítim de Sant Carles de La Ràpita. Des de llavors, L’Onada ha anat creixent de manera constant i planificada fins a gestionar més de 20 centres i amb l’objectiu de superar la trentena en 2020.

                                   L'Onada La Ràpita. 1995

 

El següent pas en la història de L’Onada va ser la fundació en 1997 de FISS (Formació, Informació i Serveis Socials), una institució dedicada tant a la docència com a l’assistència, amb presència a diferents ciutats del territori espanyol. L’any següent, en 1998, s’inaugurà el Centre de Dia a Tarragona, un establiment molt cèntric especialitzat en el tractament de demències.

 

L’entrada en la nova dècada dels 2000 marca el punt d’inflexió pel que fa al gran creixement que experimenta L’Onada Serveis. L’any 2003 iniciem la gestió de la residència L’Onada Ulldecona, i el mateix any s’inicien les obres de la residència de Riudoms, que va ser inaugurada un any més tard per part d’un personatge d’època, fill predilecte de la població, anomenat Antoni Gaudí. L’any 2004 s’obre al públic la residència del Berguedà a la població de Casserres.

 

L’expansió continua al 2005 amb la construcció de la nova residència a Sant Carles de La Ràpita, un nou centre amb oferta integral de serveis: Residència Assistida, Llar Residència, Centre de Dia, SAD, sociosanitari, apartaments tutelats, etc. Al 2006 comencen les obres del que acabaria sent L’Onada Deltebre, que s’inaugura al 2008, i aquell mateix any iniciem la gestió del SAD de l’Ajuntament de Tortosa.

 

                                      L'Onada Deltebre

 

L’any 2009 es porten a terme les obres de rehabilitació de l’edifici del carrer Càlig d’Alcanar, que s’acabaria convertint en la Residència L’Onada Alcanar, inaugurada l’any següent. En 2011 es posen en marxa noves gestions al Centre de Dia de L’Ampolla i a la Residència per a gent gran i Centre de Dia La Sagrera, a Barcelona ciutat. En novembre de 2012 iniciem la gestió de dos nous centres, el Centre de Dia Sant Antoni a Barcelona i Besòs Centre al municipi de Sant Adrià del Besòs, ampliant així la presència de L’Onada a la comarca del Barcelonès.

 

En 2013 es comença la gestió d’un nou Centre de Dia a Mont-roig del Camp, i també al mateix any s’inicia la gestió de la Residència de La Sénia.

 

El 2014 és, sens dubte, l’any més actiu de L’Onada pel que fa a inici de noves activitats. Així, durant aquest any es comencen les obres d’ampliació de la Residència El Lledoner de Sant Fruitós de Bages, que L'Onada venia gestionant des de feia temps, i s’inicia la gestió del Centre de Dia Sant Cosme al Prat de Llobregat, així com el servei de SAD de Castellnou de Bages. A finals d’any, s’inauguren dues de les residències més grans del grup, després d’un llarg procés d’obres: les residències de Can Jorba a Santpedor i la de Tortosa, la capital de les Terres de l’Ebre; i es produeix el salt cap al País Valencià amb l’inici de la gestió del Centre de Dia de Vinaròs

 

                           L'Onada Can Jorba. Santpedor

 

Al 2015, coincidint amb l’any de la celebració del 20è aniversari, s’inicia la gestió de dos centres de dia a la província de Barcelona - Besòs Mina a Sant Adrià del Besòs i Sant Pere Madrona a Berga -, i un altre a L'Aldea. També posem en marxa el projecte de L’Onada Tarragona, una residència planificada en un solar ubicat al carrer Rovira i Virgili de la ciutat, propietat de L’Onada, i es planifica la inauguració de l’esperada L’Onada L’Ametlla de Mar. I així, dia rere dia, el grup L’Onada Serveis no deixa de créixer i de pensar en clau de futur.

.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més