Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Benvinguts

Prenem decisions constantment. Al final del dia hem decidit una gran quantitat de coses que, sens dubte, condicionen poc o molt la nostra qualitat de vida. Però en algun moment de les nostres vides ens toca prendre decisions d’aquelles que es poden considerar transcendentals. Decisions que canvien, per sempre més, la nostra vida tal i com l’hem viscut fins al moment. I la decisió de buscar i seleccionar una residència per als nostres éssers estimats és una d’aquestes decisions. Una decisió que ha de deixar plenament satisfets als familiars de referència que la prenen i, com no, més satisfets encara als usuaris finals del servei.

 

L'Onada Serveis porta ja 20 anys d'activitat, que en altres sectors de l’economia o del món empresarial han evolucionat molt poc, però que en el món dels serveis socials, i més concretament dels serveis adreçats a la gent gran, l’evolució ha estat més que notable. Hem passat d’unes institucions malament anomenades “asils” a centres residencials d’alt standing amb zones de spa i espais d’ensomni. Potser una de les coses que ens fa sentir més orgullosos als equips de professionals de L’Onada és que hem participat molt activament en aquesta transformació del sector.

 

Avui ens presentem amb tota una infraestructura de més de 20 centres repartits pel territori espanyol, amb edificis caracteritzats per uns dissenys innovadors i adaptats als seu entorn, però amb una filosofia comuna que ens garanteix que els nostres usuaris i clients gaudeixin de la millor atenció possible. De fet, no pensem que som grans perquè tenim molts centres o molts professionals treballant, ens considerem grans per la qualitat del servei que oferim als nostres usuaris i clients, i que en conseqüència, milloren la seva qualitat de vida.

 

L’Onada és una organització capdavantera dins del seu sector, però la millor manera d’assegurar-se de que això és tota una realitat és anar a visitar qualsevol centre a qualsevol hora. Només d’aquesta manera es pot tenir l’absoluta certesa de que la nostra filosofia no són només paraules, sinó tota una realitat. L'Onada està inscrita en el registre  de grups d'interès del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb número de registre 9015-109167/2017.

 

Serà tot un plaer poder respondre a tots els dubtes i qüestions a cada un dels centres L’Onada.

 

Fins aviat,

 

Cinta Pascual

Directora General de L'Onada Serveis 

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més