Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Onada

Una vegada més, els centres de L’Onada Serveis han gaudit d’un fantàstic i meravellós estiu, ple d’activitats conjuntes entre tot el personal tècnic i les persones usuàries. Voleu saber més? Aquestes són algunes de les  activitats que han tingut lloc aquests mesos d’estiu als nostres equipaments!!!
Aquest mes d’agost ha tingut lloc la celebració de les festes majors d’Ulldecona, en honor a la seva patrona, la Mare de Déu de la Pietat. Com ja és tradició, des de fa 8 anys, la Residència L’Onada Ulldecona aprofita aquesta festivitat per a organitzar el concurs popular de truites.

Arran de la proposta impulsada des de L’Onada Serveis per potenciar la presència a les xarxes socials, el concurs l’ACTIVA’T a les xarxes, mensualment podrem conèixer el rànquing dels centres!
Durant aquest mes d’agost, s’han publicat i reproduït diverses notícies i articles relacionades amb la teòrica prohibició d’exercir jocs tradicionals, com el bingo, a les llars de jubilats, centres de dia i residències de persones grans. Des de L’Onada Serveis, com a organització capdavantera en el sector d’atenció a la dependència de Catalunya, també ens vam implicar en la reivindicació d’aquesta causa, motiu pel qual vam compartir aquesta notícia.

L'atenció a la dependència esdevé una sortida professional de futur La realitat demogràfica està experimentant un canvi abismal que afecta de manera directa al sector de la dependència.
Un dels articles d’interès més destacats del mes de juliol per part de L’Onada Serveis  ha estat la temàtica de l’Envelliment Actiu focalitzada en la teràpia amb animals. És cert que es tracta d’una activitat que porta molts anys arrelada als centres residencials i que cada vegada es practica amb més freqüència, precisament per això hem volgut ampliar els coneixements relacionats amb aquest tipus de teràpies i valorar els beneficis que proporcionen a les persones a escala cognitiva, física i mental.

Des de L’Onada Serveis es creu fermament en la necessitat de millora i innovació en l’àmbit dels RRHH i en totes aquelles actuacions laborals que enriqueixin la gestió de l’entitat i les oportunitats de créixer amb talent. En aquesta línia, aquest mes de juliol s’ha fet efectiva una col·laboració amb l’Institut Municipal de Promoció de L’Ocupació (IMPO) amb el programa “Treballa Als Barris”.
Arran de la proposta impulsada des de L’Onada Serveis per potenciar la presència a les xarxes socials, el concurs l’ACTIVA’T a les xarxes, mensualment podrem conèixer el rànquing dels centres!

L’augment de les temperatures comporta molts riscos per a tothom durant l’estiu, però encara més per a petits i persones grans. En aquest sentit, per tal de combatre la sensació d’angoixa, fatiga, marejos, deshidratació o dificultats en el son i en el nostre ritme quotidià de vida, des de L’Onada Serveis volem fer-vos algunes recomanacions bàsiques per tal d’incorporar a tots els centres.
Amb motiu del 100 aniversari de la Senyora Antònia Ferrer, usuària de la Residència L’Onada Sant Fruitós “El Lledoner”, hem volgut llençar una campanya a les Xarxes Socials de L’Onada Serveis per tal d’aconseguir 100 “Likes” i moltes felicitacions per l’aniversari de la Sra. Antònia.

“A la feina, tots som iguals”: D'entrada, si analitzem aquesta afirmació es tracta d'una frase que pretén, però que no arriba a ser i no comença amb bon peu... per què? Doncs perquè la mateixa frase ja està masculinitzant en si i no té en compte el gènere femení. De manera que l'afirmació des de la qual partim a L'Onada Serveis és "A la feina tots i totes som iguals!". 

El mes de juny ha arribat amb l’entrada de l’estiu, l’arribada de la calor i amb la celebració de la festa de Sant Joan! Als centres de L’Onada Serveis hem preparat diversos actes, molt emocionants, per tal de celebrar aquesta festa tan arrelada a l’entrada de l’estiu!
Com ja sabeu, aquest passat mes de juny vam obrir el concurs ACTIVA’T a les xarxes, dirigit a tots els centres de L’Onada Serveis per tal de potenciar la nostra presència a les xarxes socials i crear un diari cronològic de notícies a cada centre.

Com ja sabeu, aquest passat mes de juny vam obrir el concurs ACTIVA’T a les xarxes, dirigit a tots els centres de L’Onada Serveis per tal de potenciar la nostra presència a les xarxes socials i crear un diari cronològic de notícies a cada centre.
Aprofitant l’inici d’activitat de l’Aula d’Educació Ambiental, de la Fundació Plegadis, l’equip de L’Onada Serveis s’ha trobat a les seves instal·lacions, ubicades al mig dels camps d’arròs de Sant Carles de la Ràpita. Tot plegat va ser una molt bona oportunitat per apropar la natura i fer germanor entre els professionals que hi formen part d’aquesta gran família que és L’Onada Serveis.   Durant la jornada, es van realitzar diferents activitats, tals com anellament científic d’ocells, xorrar gànguils, tallers de cuina, Bici Birding, joc de bitllet, etc.

Com ja sabeu, aquest mes de maig, L’Onada Serveis ha impulsat una nova iniciativa focalitzada en potenciar la presència dels centres, activitats, personal i persones usuàries en les xarxes socials i pàgina web. Bé, avui dia, estar a les xarxes socials és una qüestió fonamental per les empreses, entitats i organitzacions, per tal de donar visibilitat a la marca, activitats, serveis, etc.
L’Onada Serveis ha rebut, per primera vegada, el reconeixement a “Organització Responsable” per part del programa LÀBORA. En el marc de la IV Jornada de Networking Espai Làbora, que va tenir lloc a Barcelona, el mes de maig, L’Onada Serveis va ser una de les entitats reconegudes amb el corresponent distintiu del “Segell Làbora”.

Més de 14.000 persones gaudiran del benefici econòmic a Catalunya Un tema que porta cua i història des de fa ja un temps, i que, en gran part, ha sigut gràcies a les diverses accions impulsades per part de Cinta Pascual, directora general de L’Onada Serveis, presidenta d’ACRA i presidenta de CEAPs.
Arran de la mesura impulsada per la Directora General de L‘Onada Serveis, Cinta Pascual, qui a més és la presidenta de la patronal ACRA (Associació Catalana de Recursos Assistencials) i de CEAPs (Círculo Empresarial de Atención a las Personas), la qual es basa a equiparar l’IVA de les places públiques i privades s’estan realitzant diferents accions.

Ja l’any 2008, L’Onada Serveis va aconseguir el reconeixement “A la Responsabilitat Social” de CEPTA pel que respecta a les pràctiques de compromís amb el medi ambient i la societat.
L’organització no para de créixer i la previsió és a l’alça

Els Premis Nutrisenior, amb dues edicions de vida, però amb un gran ressò a escala nacional i una enorme participació a tota Espanya, busquen premiar les bones pràctiques en alimentació dels centres dirigits a la tercera edat. Impulsats per la marca FontActiv dels Laboratoris Ordesa i per Inforesidencies.com, els quals han unificat esforços per tal d’organitzar el certamen,  els Premis Nutrisenior han atorgat als guanyadors un viatge per a dues persones –a cadascun dels dos premiats- a Escandinàvia, concretament al país Suec.
La senyora Paulina té una historieta molt peculiar a explicar-nos...   Paulina Maspons Matamalella, nascuda a Barcelona, el 25 d’agost del 1930, vol compartir la seva història amb nosaltres. Paulina, vídua i amb poques ganes de fer res, vivia a casa del seu fill i la seva jove a l’Ametlla de Mar. La seva família intentava distreure-la, cuidar-la al millor possible i treure-li cada dia mil somriures, tot i que era una tasca molt difícil.

El passat 8 de març es va commemorar mundialment el Dia Internacional de la Dona. Una bona ocasió per posar en manifest les grans desigualtats que encara, avui dia, pateixen les dones. Una bona ocasió per reivindicar els drets fonamentals de totes elles i parar-nos a analitzar la situació. Les dones estan igual o més preparades que els homes per a tot, poden portar a terme tot tipus de tasques i són guerreres i lluitadores!
Ja és el segon any consecutiu que arribem a la final! Els Premis Nutrisenior a les bones pràctiques alimentàries en residències i centres per a persones grans van néixer l’any 2016 sota la iniciativa de FontActiv i InfoResidencias, amb l’objectiu d’impulsar un certamen que valores, alhora, reconegués, les bones pràctiques dels equips professionals que estan al capdavant de les residències.  

Com ja sabeu, L’Onada Serveis es caracteritza per la seva actitud inconformista i ambiciosa. Ara ja amb més de 20 anys d’experiència en el sector geriàtric i la dependència i amb una infraestructura de més de 30 centres repartits pel territori espanyol, ara estem preparant la nostra arribada a Madrid!
L’Onada Serveis estrena nou transport, una furgoneta nova, maquíssima, amb el nou disseny corporatiu del grup!  Tot i que es tracta d’un transport multi funcions, un gran servei que vol oferir a les persones usuàries dels nostres centres és poder realitzar desplaçaments, amb tota comoditat i amb les millors adaptacions i qualitat!

Segur que per a molts de vosaltres és un nom que no us deixa indiferents! Doncs és la persona usuària centenària de major edat de tots els centres gestionats per L’Onada Serveis! Nascuda el 27 de novembre de 1912, ja té 105 anys!
Ja sabem que ser petit no és gens fàcil i que cada dia és una nova aventura plena d’emocions, descobriments i MÀGIA, però... en aquesta secció volem revelar-vos un petit –però molt màgic- secret. Ja sabeu que les llars de L’Onada Bressol estan impregnades per la màgia, però... com es reflecteix i manifesta en la cara dels petits aquesta educació basada en la màgia?

Ja vam anunciar fa uns dies a la web de L’Onada Serveis que durant el passat 2017 es va consolidar un nou espai de Responsabilitat Social Corporativa de l’organització, i que s’havia impulsat un programa d’activitats conjuntament amb la Fundació Plegadis. Bé, doncs les activitats ambientals naturistes encara continuen i, de quina manera!!
L’organització no para de créixer i la previsió és a l’alça.   Amb més de 20 anys d’activitat destacada en el sector de la tercera edat i amb una trajectòria excepcional, L’Onada Serveis no ha deixat de créixer i millorar la qualitat del servei a les persones. Avui dia ho fa amb uns equipaments completament adaptats a les necessitats de tothom i amb uns dissenys moderns i sostenibles, això si, sempre respectant l’essència principal d’una llar, doncs la filosofia de L’Onada Serveis és que totes les persones usuàries se sentin arropades, com a la seva llar. 

El Nadal és una època molt bonica que sempre ens acompanya a reflexionar. Reflexionar sobre els valors principals, la família, l’esperança, l’amor, l’amistat... Aspectes que durant la resta de l’any tenim presents però que arribada la data nadalenca sempre augmenten. Retorns, trobades, abraçades, petons, regals, plors, somriures... hi ha lloc per a tot.
Com ja sabeu, la Residència L’Onada l’Ametlla de Mar va iniciar la seva activitat el passat 13 de desembre, però... què és cou per allà? Donem-hi un cop d’ul!!

Tic tac, tic tac... Després d’una gran debat, després de veure lo artistes que sou tots i totes i després meravellar-nos amb unes fantàstiques propostes d’arbres de Nadal casolans, creatius i divertits... ha arribat el moment d’anunciar el veredicte.
La notícia es va anunciar en el marc de la celebració del 3r aniversari del centre.   El passat dissabte, 25 de novembre, va tenir lloc l’acte de celebració del tercer aniversari de la posada en marxa de la residència de L’Onada de Tortosa. Un esdeveniment que va comptar amb totes les persones usuàries de la residència assistida, del servei de centre de dia i, també, amb les seves famílies. D’altra banda, es va comptar amb la presència de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, la directora Territorial del Departament de Treball i Afers Socials, Rosanna Fatsini i, per descomptat, amb la Directora General de L’Onada Serveis, Cinta Pascual.

Més de 200 persones han assistit a l'acte de portes obertes amb gran interès.   El passat divendres, 24 de novembre, va tenir lloc la jornada de portes obertes, roda de premsa i visites guiades per les noves instal·lacions de la residència de l'Ametlla de Mar. Des de primera hora tot l'equipament ja estava en marxa per rebre als visitants, els quals es van mostrar molt contents amb l’anunci de l'obertura del centre al municipi, que iniciarà la seva activitat el 13 de desembre. Al centre s'hi van apropar més de 250 persones al llarg de la Jornada. 
El centre de nova obertura ofereix un total de 64 places públiques i 30 llocs de feina.   Després d'anys tancada, per falta d'assignació de places públiques, finalment fa uns dies ja s'ha pogut anunciat la seva obertura. El fet culminant ha sigut la signatura del decret de la consellera Dolors Bassa, el passat octubre, el qual determinava l'assignació de les places. De manera que s'ha pogut donar el tret de sortida final a la gran obertura del centre.

Només en els darrers tres anys ha atès efectivament a més 1.144 persones   Millorar les pràctiques assistencials i obtenir un major benestar de la persona amb demència són els pilars fonamentals de la tècnica del Dementia Care Mapping (DCM). Es tracta d'una eina que avalua el nivell de satisfacció i les necessitats que té una persona amb demència, millorant així la seva assistència sociosanitària. Aquesta tècnica va ser impulsada per Tom Marris Kitwood, psicòleg social americà, que va analitzar el comportament de la gent gran amb algun tipus de demència.
El divendres 22 de setembre, el Centre de Dia de Vinaròs va realitzar una sortida de lo més completa al Delta de l'Ebre. Va ser un dels dies més esperats per les persones usuàries del Centre, de les quals hi van assistir a l'excursió unes 40. Els participants es van inscriure per la novetat de l'excursió, ja que és la primera vegada que el centre organitza una sortida al Deltebre amb visites a paratges naturals.

Aquesta primera convocatòria ha gaudit d’una elevada participació. El concurs de fotografia, pretén ser l’impulsor d’una una eina útil i pràctica per conscienciar en la seguretat i mostrar els hàbits correctes en el nostre entorn laboral. És molt important fomentar una cultura de la prevenció de riscos a L’Onada i aconseguir millorar la gestió per reduir el grau de sinistralitat laboral afavorint alhora unes millors condicions de treball. Departament de finances Carlota Samperí, L'Onada les Borges Equip L'Onada L'Ampolla Felicitats a tots i totes!! Amb la vostra participació ajudeu a conscienciar i sensibilitzar a tots/tes sobre la importància de la prevenció de riscos en el treball.
Quan els dies són més llargs i el bon temps et convida a sortir al carrer, des de l’Onada Club volem informar-te de les nits d’estiu més divertides, festes majors, festes gastronòmiques, concerts, fires, mercats i molt més de la nostra terra. Ara és el moment perfecte per relaxar-te i per retrobar-te amb les amistats i la família, per això et facilitem tota la informació lúdica a prop de la teva localitat per a que gaudeixis de la màgia de l’estiu. www.festacatalunya.cat

Tenim dues noves Residències al grup: Residència Assistida i Centre de Dia L’Onada de Gandesa i Residència Assistida i Centre de Dia L’Onada les Garrigues de les Borges Blanques.Des de l’organització, volem donar-vos la benvinguda i estem molt contents que estigueu incorporats a l’equip de L’Onada.Ens agrada que el nostre personal se senti implicat amb l’empresa, amb els seus principis i filosofia. Estem orgullosos dels nostres equips professionals, ja us anireu coneixent i en molt poc temps, us adaptareu al Model de L’Onada. Sigueu molt benvinguts i benvingudes!!
Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més