Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Onada Society

En un acte de reconeixement a les empreses i institucions, per part de la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV, L’Onada Serveis ha sigut una de les reconegudes per la seva col·laboració en el programa de pràctiques externes.
Entrevista a Cinta Pascual amb motiu del 23è aniversari de la residència L’Onada La Ràpita

El passat dia 20 de març es va celebrar, mundialment, el Dia Internacional de la Felicitat! De manera que, des de L’Onada Serveis, vam pensar a preguntar a l’equip directiu i assistencial  dels nostres centres què és el que els fa feliços. Les respostes han sigut moltes i ens hem trobat de tot! No obstant això, hem fet un petit recull per tal de mostrar-vos, de manera resumida, com defineix el nostre equip, en una frase, què els fa feliç. Som-hi!
Es tracta d’una mesura que busca fer justícia social.   Entre els seus càrrecs actuals, Cinta Pascual, és directora General de L’Onada Serveis, Presidenta del Círculo Empresarial de Atención a Personas (CEAPs), Presidenta de l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), Presidenta de l’Associació de Dones Empresàries i Directives Emprenedores de les Terres de l’Ebre (ADEDE), membre del Comité Executiu de Foment, membre del Comité d’Ètica de Serveis socials de Catalunya i membre del plenari de la Cambra de Comerç de Tortosa. Professional i emprenedora de cap a peus.

Lluïsa Garriga Balagé, nascuda el 13 de juny de 1970 a La Ràpita.   Casada i mare de dos fills, Neus i Joan, de 19 i 17 anys respectivament. Entre les seves aficions, li agrada fer targetes amb detalls per aniversaris i àlbums. Assegura que ho fa a escala principiant, però tot i això xala molt. També li agrada molt el cinema, acostuma a anar-hi una vegada per setmana i està al dia de totes les estrenes.
Les festes de carnaval han arribat als nostres centres i s’han impregnat de diversió i festivitat! El carnestoltes d’aquest 2018 ha deixat somriures d’orella a orella i unes imatges molt gracioses i plenes d’alegria! Enguany les activitats s’han allargat durant tota una setmana.

El passat dimecres 7 de febrer va començar el seguit d’excursions del mes de febrer, dirigides a les persones usuàries de la Residència L’Onada Tortosa. El centre acostuma a organitzar diferents visites, excursions o sortides els dimecres al matí, sempre vetllant perquè siguin sortides entretingudes i divertides.
Encetem l’any 2018 amb més de 1000 treballadors  

Tots els residents de L'Onada, per descomptat, també acomiaden aquest meravellós 2017 de la millor manera. Cadascú decideix si vol prendre el raïm de la sort o no la nit de cap d'any, com vol fer-ho però també en quin moment. Doncs, qui diu que cap d'any s'ha de celebrar la nit del 31? 
Arribar a la tercera edat no és gens fàcil. Tot i que millori la qualitat de vida i la medicina, el nostre cos pateix canvis i requereix de necessitats i atenció sociosanitària. Per aquest motiu, des de L’Onada sempre hem centrat tots els nostres esforços en oferir el millor servei i qualitat de vida a la gent gran. El motor que impulsa aquest article és el paradigma de la concepció que té la societat, en general, o almenys que sempre ha existit sobre la idea preconcebuda de les residències. Així que “trenquem els mites”.

Centre de Dia L’Onada Mont-roig Residència L’Onada La Sénia Centre de Dia L’Onada L’Aldea Centre de dia Horta de Sant Joan  
Per a L’Onada Serveis tots i cadascú dels nostres treballadors són essencials i únics, per això reconeixem i valorem la seva feina i esforç. En aquesta secció volem posar en valor, a través de cada publicació, un dels nostres treballadors per algun motiu concret. En aquest cas, hem entrevistat a la nostra estimada coordinadora de La Ràpita, Chari Díaz, ja que és la treballadora més antiga del grup.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més