Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Edició Nº9
febrer 2018

L'ONADA ETS TU
Febrer 2018

Aquest passat mes de febrer, la Residència L’Onada La Sénia ha signat un acord de col·laboració amb Acolama La Sénia, l’Associació sense ànim de lucre Contra l’Abandonament i el Maltracte Animal. Acolama La Sénia esdevé un nou projecte que neix gràcies a un grup de persones amb ganes d’ajudar i donar oportunitats a aquells animals, gats i gossos, que han sigut abandonats i/o maltractats.

 

Una de les notícies que s’ha publicat als mitjans de comunicació i que ha suposat un gran avenç per a nosaltres és la signatura del primer conveni de participació en la formació dual de L’Onada Serveis. La col·laboració s’ha establert amb l’Institut tarragoní Vidal i Barraquer i suposa la creació d’un vincle de responsabilitats de formació, dirigides als alumnes del cicle d’atenció sociosanitària, que tenen com a finalitat millorar l'educació rebuda, que aquesta sigui més útil i fomentar la inserció laboral.


Com ja sabeu, L’Onada Serveis es caracteritza per la seva actitud inconformista i ambiciosa. Ara ja amb més de 20 anys d’experiència en el sector geriàtric i la dependència i amb una infraestructura de més de 30 centres repartits pel territori espanyol, ara estem preparant la nostra arribada a Madrid!

El passat dimecres 7 de febrer va començar el seguit d’excursions del mes de febrer, dirigides a les persones usuàries de la Residència L’Onada Tortosa. El centre acostuma a organitzar diferents visites, excursions o sortides els dimecres al matí, sempre vetllant perquè siguin sortides entretingudes i divertides.


Les festes de carnaval han arribat als nostres centres i s’han impregnat de diversió i festivitat! El carnestoltes d’aquest 2018 ha deixat somriures d’orella a orella i unes imatges molt gracioses i plenes d’alegria! Enguany les activitats s’han allargat durant tota una setmana.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més