Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Edició Nº8
gener 2018

L'ONADA ETS TU
Gener 2018

L’organització no para de créixer i la previsió és a l’alça.

 

Amb més de 20 anys d’activitat destacada en el sector de la tercera edat i amb una trajectòria excepcional, L’Onada Serveis no ha deixat de créixer i millorar la qualitat del servei a les persones. Avui dia ho fa amb uns equipaments completament adaptats a les necessitats de tothom i amb uns dissenys moderns i sostenibles, això si, sempre respectant l’essència principal d’una llar, doncs la filosofia de L’Onada Serveis és que totes les persones usuàries se sentin arropades, com a la seva llar. 

Ja vam anunciar fa uns dies a la web de L’Onada Serveis que durant el passat 2017 es va consolidar un nou espai de Responsabilitat Social Corporativa de l’organització, i que s’havia impulsat un programa d’activitats conjuntament amb la Fundació Plegadis. Bé, doncs les activitats ambientals naturistes encara continuen i, de quina manera!!


Ja sabem que ser petit no és gens fàcil i que cada dia és una nova aventura plena d’emocions, descobriments i MÀGIA, però... en aquesta secció volem revelar-vos un petit –però molt màgic- secret. Ja sabeu que les llars de L’Onada Bressol estan impregnades per la màgia, però... com es reflecteix i manifesta en la cara dels petits aquesta educació basada en la màgia?

Segur que per a molts de vosaltres és un nom que no us deixa indiferents! Doncs és la persona usuària centenària de major edat de tots els centres gestionats per L’Onada Serveis! Nascuda el 27 de novembre de 1912, ja té 105 anys!


L’Onada Serveis estrena nou transport, una furgoneta nova, maquíssima, amb el nou disseny corporatiu del grup!  Tot i que es tracta d’un transport multi funcions, un gran servei que vol oferir a les persones usuàries dels nostres centres és poder realitzar desplaçaments, amb tota comoditat i amb les millors adaptacions i qualitat!

Encetem l’any 2018 amb més de 1000 treballadors

 


Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més