Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Edició Nº7
decembre 2017

L'ONADA ETS TU
Edició Desembre 2017

Granet a granet hem fet una muntanya.

 

 

Una vegada més, els més de 30 centres gestionats per L’Onada Serveis han mostrat la seva implicació i solidaritat amb La Marató de TV3. Aquesta vegada no de qualsevol manera sinó amb el cap ben alt. Residències, centres de dia i llars d’infants, tots ells s’han coordinat per col·laborar en aquesta darrera edició de La Marató, dedicada a la investigació de Malalties infeccioses.

 

Tres de cada cinc cuidadors assegura que pateix depressió, angoixa o estrés.

 

L’envelliment de la població és una realitat que cada vegada genera, arran de l’augment de l’esperança de vida, més problemes de salut i malalties que afecten a les persones grans. Aquesta situació dona peu al creixement del nombre de persones, entre elles familiars, que se’n fan càrrec dels seus majors en situació de dependència, de manera no professional. Tot plegat no només suposa un risc pel que fa a la falta de formació sociosanitaria del cuidador, sinó que atendre a una persona amb dependència suposa una gran càrrega i estrés que pot donar peu al Síndrome Burnout, que fa referència a una persona “cremada per estrés laboral”.


Tic tac, tic tac...

Després d’una gran debat, després de veure lo artistes que sou tots i totes i després meravellar-nos amb unes fantàstiques propostes d’arbres de Nadal casolans, creatius i divertits... ha arribat el moment d’anunciar el veredicte.

Com ja sabeu, la Residència L’Onada l’Ametlla de Mar va iniciar la seva activitat el passat 13 de desembre, però... què és cou per allà? Donem-hi un cop d’ul!!


El Nadal és una època molt bonica que sempre ens acompanya a reflexionar. Reflexionar sobre els valors principals, la família, l’esperança, l’amor, l’amistat... Aspectes que durant la resta de l’any tenim presents però que arribada la data nadalenca sempre augmenten. Retorns, trobades, abraçades, petons, regals, plors, somriures... hi ha lloc per a tot.

Tots els residents de L'Onada, per descomptat, també acomiaden aquest meravellós 2017 de la millor manera. Cadascú decideix si vol prendre el raïm de la sort o no la nit de cap d'any, com vol fer-ho però també en quin moment. Doncs, qui diu que cap d'any s'ha de celebrar la nit del 31? 


Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més