Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Edició Nº6
novembre 2017

L'ONADA ETS TU
Publicació novembre

Només en els darrers tres anys ha atès efectivament a més 1.144 persones

 

Millorar les pràctiques assistencials i obtenir un major benestar de la persona amb demència són els pilars fonamentals de la tècnica del Dementia Care Mapping (DCM). Es tracta d'una eina que avalua el nivell de satisfacció i les necessitats que té una persona amb demència, millorant així la seva assistència sociosanitària. Aquesta tècnica va ser impulsada per Tom Marris Kitwood, psicòleg social americà, que va analitzar el comportament de la gent gran amb algun tipus de demència.

El centre de nova obertura ofereix un total de 64 places públiques i 30 llocs de feina.

 

Després d'anys tancada, per falta d'assignació de places públiques, finalment fa uns dies ja s'ha pogut anunciat la seva obertura. El fet culminant ha sigut la signatura del decret de la consellera Dolors Bassa, el passat octubre, el qual determinava l'assignació de les places. De manera que s'ha pogut donar el tret de sortida final a la gran obertura del centre.


Més de 200 persones han assistit a l'acte de portes obertes amb gran interès.

 

El passat divendres, 24 de novembre, va tenir lloc la jornada de portes obertes, roda de premsa i visites guiades per les noves instal·lacions de la residència de l'Ametlla de Mar. Des de primera hora tot l'equipament ja estava en marxa per rebre als visitants, els quals es van mostrar molt contents amb l’anunci de l'obertura del centre al municipi, que iniciarà la seva activitat el 13 de desembre. Al centre s'hi van apropar més de 250 persones al llarg de la Jornada. 

La notícia es va anunciar en el marc de la celebració del 3r aniversari del centre.

 

El passat dissabte, 25 de novembre, va tenir lloc l’acte de celebració del tercer aniversari de la posada en marxa de la residència de L’Onada de Tortosa. Un esdeveniment que va comptar amb totes les persones usuàries de la residència assistida, del servei de centre de dia i, també, amb les seves famílies. D’altra banda, es va comptar amb la presència de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, la directora Territorial del Departament de Treball i Afers Socials, Rosanna Fatsini i, per descomptat, amb la Directora General de L’Onada Serveis, Cinta Pascual.


Centre de Dia L’Onada Mont-roig

Residència L’Onada La Sénia

Centre de Dia L’Onada L’Aldea

Centre de dia Horta de Sant Joan

 

Arribar a la tercera edat no és gens fàcil. Tot i que millori la qualitat de vida i la medicina, el nostre cos pateix canvis i requereix de necessitats i atenció sociosanitària. Per aquest motiu, des de L’Onada sempre hem centrat tots els nostres esforços en oferir el millor servei i qualitat de vida a la gent gran. El motor que impulsa aquest article és el paradigma de la concepció que té la societat, en general, o almenys que sempre ha existit sobre la idea preconcebuda de les residències. Així que “trenquem els mites”.


Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més