Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Edició Nº5
octubre 2017

L'ONADA ETS TU
Des de L'Onada Serveis hem restablert la dinàmica de les publicacions de L'Onada Club i portem moltes novetats! Cada mes estarà disponible una nova versió informativa d'aquest espai amb 6 seccions diferenciades amb temàtiques del sector, d'interès general i també amb un toc d'humor. Hem introduït la nova secció L'Onada Society, la qual valora als treballadors/es del nostre grup mostrant aspectes identificatius interessants. Esperem que gaudiu d'aquest espai virtual informatiu.

El mes d'octubre inclou el Dia internacional Contra el Càncer de Mama i per aquest motiu es porten a terme diferents activitats per conscienciar a la ciutadania de la importància d'aquesta patologia. El càncer de mama no es pot prevenir com a tal, de manera que això dificulta la planificació de prevencions, no obstant això, segons estudis recents s'ha pogut demostrar que la pràctica d'exercici físic disminueix el risc de patir-lo. De manera que les recomanacions més properes a la prevenció del càncer de mama coincideixen en portar una vida amb hàbits saludables, és a dir: practica exercici de forma regular, tenir un control del pes, no caure en el sedentarisme i evitar un alt consum d'alcohol.

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 que busca obtenir recursos econòmics a través d’activitats d’interès.  La Marató de TV3 fa una gran labor social i una important tasca de sensibilització a la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les. La filosofia de La Marató té com a principals premisses tant la recaptació de diners com la divulgació científica, la conscienciació i l'educació de la societat en la cultura científica. Enguany la campanya de La Marató de TV3 va dedicada a la difusió i sensibilització social sobre les malalties infeccioses i el diumenge 17 de desembre arribarà a la seva 26a edició.


Ja ha arribat la tardor i encara que cada vegada s'allarga més l'entrada del fred, ens trobem amb canvis bruscos de temperatura, cosa que afavoreix el risc de contraure un refredat o una grip. Per aquest motiu volem aprofitar l'ocasió per fer-vos unes recomanacions per tal d'evitar-ho i, en cas d'agafar-ho, com seguir unes bones pràctiques.

A L’Onada central tenim dues treballadores molt simpàtiques que el passat 8 d’octubre van participar en la Woman Race del Corte Inglés. Són la Sandra López i la Iratxe Barrio! Es tracta d’una cursa solidària, la Woman Race, que anualment s’organitza a Tarragona per tal de recaptar diners en benefici de la lluita contra el càncer. Es tracta d’una carrera urbana, que traça el centre de la ciutat i consta d’un total de 5 kilòmetres. Tot i que és una cursa femenina, també hi poden participar homes, de fet en aquesta darrera edició ho han fet més de 100. Les nostres treballadores van recórrer els 5 kilòmetres establerts de manera íntegra i totes dues van decidir sumar-s’hi per col·laborar en la causa.El divendres 22 de setembre, el Centre de Dia de Vinaròs va realitzar una sortida de lo més completa al Delta de l'Ebre. Va ser un dels dies més esperats per les persones usuàries del Centre, de les quals hi van assistir a l'excursió unes 40. Els participants es van inscriure per la novetat de l'excursió, ja que és la primera vegada que el centre organitza una sortida al Deltebre amb visites a paratges naturals.

Per a L’Onada Serveis tots i cadascú dels nostres treballadors són essencials i únics, per això reconeixem i valorem la seva feina i esforç. En aquesta secció volem posar en valor, a través de cada publicació, un dels nostres treballadors per algun motiu concret. En aquest cas, hem entrevistat a la nostra estimada coordinadora de La Ràpita, Chari Díaz, ja que és la treballadora més antiga del grup.


Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més