Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Edició Nº4
setembre 2016

L'ONADA ETS TU
El més bonic del treball en equip és que sempre tens algú al teu costat.
Margaret Carty

L’Aliança Humanitària per l’alimentació infantil, té com objectiu ajudar especialment a les famílies amb infants que pateixen inseguretat alimentària greu i donar la volta a la seva situació. És per això que us animem a seguir enviant vídeos recolzant la campanya. Per cada vídeo que arribi, des de L’Onada es farà una aportació perquè a cap infant li falti el plat a taula!

Endavant, animeu-vos!!

Seguint amb els consells de L’OCONCAN, volem parlar-vos d’un mal vici que ens acompanya en la societat i en les nostres vides de fa molt de temps. Efectivament parlem del tabac.

Com ja hem manifestat en d’altres ocasions, molts càncers estan relacionats amb hàbits de comportament. Sabeu que hi ha programes de recolzament que ajuden a deixar de fumar? Fes-ho. Per què no? A més d’ajudar-te a estalviar, et permetrà millorar la salut. Només guanyes!

Deixar de fumar pot resultar més fàcil del que penses. No has d’oblidar que el grau de dependència a la nicotina disminueix així que baixis el consum de cigarretes.

Entra a la noticia per saber més.


El Club Excursionista de L’Onada (CEL’O) es torna a posar les botes el proper dia 29 d’Octubre al Pedraforca, aquests massís, situat als Prepirineus de la comarca del Berguedà, i integrat dins del Parc Natural de Cadí-Moixeró, està considerat com una de les muntanyes més emblemàtiques de Catalunya

Si bé pujar al Pedraforca requereix un bon entrenament, circular-hi per la falda és un exercici amable, agraït i apte per totes les edats!

En aquesta sortida hi ha possibilitat de fer-hi nit, tenim previstes tres opcions: bungalow, refugi d’alta muntanya o casa rural. Una cop sabrem el nombre d’interessats/des en aquesta opció us podrem facilitar més informació. És només una opció estudiada a petició de les persones que han participat en d’altres sortides del CEL’O. Pot fer-se l’excursió sense cap necessitat de pernoctar.

Us animem a participar i gaudir de la natura, l’activitat física i la companyia!!

Per més informació o bé per fer la inscripció envieu un correu a : lonadasaludable@lonada.com

Aquesta primera convocatòria ha gaudit d’una elevada participació. El concurs de fotografia, pretén ser l’impulsor d’una una eina útil i pràctica per conscienciar en la seguretat i mostrar els hàbits correctes en el nostre entorn laboral. És molt important fomentar una cultura de la prevenció de riscos a L’Onada i aconseguir millorar la gestió per reduir el grau de sinistralitat laboral afavorint alhora unes millors condicions de treball.

  1. Departament de finances
  2. Carlota Samperí, L'Onada les Borges
  3. Equip L'Onada L'Ampolla

Felicitats a tots i totes!! Amb la vostra participació ajudeu a conscienciar i sensibilitzar a tots/tes sobre la importància de la prevenció de riscos en el treball.


Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més