Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Edició Nº2
juliol 2016

L'ONADA ETS TU
Els nostres valors, ens duen a fer activitats que beneficiïn la societat.
El personal de l’Onada sou un tresor. Amb la tasca diària donem benestar a més de 2.000 persones.
Tu cuides, jo cuido...Cuidem-nos tots.

És una alteració brusca de la circulació de la sang al cervell. Aquesta alteració consisteix en l’embussament o el trencament d’una artèria, cosa que provoca que les cèl•lules cerebrals d’una part del cervell morin.
QUINS SÍMPTOMES TÉ L’ ICTUS?
- Pèrdua de visió en un ull o parcial en tots dos.
- Pèrdua o dificultat de la parla o de la comprensió.
- Pèrdua de força o paràlisi en una part del cos o de la cara.
- Inestabilitat, desequilibri i incapacitat per caminar.
- Mal de cap molt intens o sobtat, no habitual.

La Creu Roja de Catalunya ha llançat la campanya 'Donem-li la volta per omplir el plat' que busca garantir l'alimentació infantil en el cas de les famílies amb inseguretat alimentària severa.
Des de l’Onada ens unim a la campanya de la Creu Roja impulsant aquesta iniciativa a través de vídeos promocionals de la campanya.
Per cada vídeo que es presenti, l’Onada farà una aportació a la iniciativa perquè els infants tinguin un plat a taula. Podeu veure el vídeo promocional www.youtube.com buscant Dona-li la volta.

Uneix-te amb nosaltres i col•labora amb la causa.


Per aquest motiu t’animen a inscriure’t a aquells cursos que et siguin d’interès.
Aquest més de juliol la nostra oferta formativa es força variada:

· ACP RECICLATGE: El dia 12 a Casserres i 13 i 14 a La Ràpita
· CARTERA DE SERVEIS: Dia 14 als departaments centrals de Tarragona
· EXPERT EN TRANSTORN DE COMPORTAMENT I ACOMPANYAMENT EMOCIONAL: Del 15 al 18 als departaments centrals de Tarragona.
· TÈCNIQUES DE VALIDACIÓ: Els dies 20 i 21 als departaments centrals de Tarragona
· VOICE DIALOGUE: El dia 21 als departaments centrals de Tarragona.
· CUENTOS QUE CURAN: El dia 25 a FISS Tarragona.

Des de l’Onada Saludable posem en marxa el 1er Concurs de fotografia sobre la prevenció de riscos laborals. Aquest concurs pretén premiar les fotografies què, mitjançant una imatge del treball habitual als centres, ajudin a conscienciar i sensibilitzar a tot el personal sobre la importància d’integrar la prevenció de riscos en les nostres tasques. És pretén premiar les actuacions per demostrar la consciencia i la importància de cuidar-nos i treballar adequadament, evitant riscos en el treball, sempre recordant l’atenció amb qualitat i l’ACP.


Quan els dies són més llargs i el bon temps et convida a sortir al carrer, des de l’Onada Club volem informar-te de les nits d’estiu més divertides, festes majors, festes gastronòmiques, concerts, fires, mercats i molt més de la nostra terra.

Ara és el moment perfecte per relaxar-te i per retrobar-te amb les amistats i la família, per això et facilitem tota la informació lúdica a prop de la teva localitat per a que gaudeixis de la màgia de l’estiu. www.festacatalunya.cat

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més