Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Edició Nº15
agost 2018

L'ONADA ETS TU
L'Onada Club Agost 2018

L'atenció a la dependència esdevé una sortida professional de futur

La realitat demogràfica està experimentant un canvi abismal que afecta de manera directa al sector de la dependència.

Durant aquest mes d’agost, s’han publicat i reproduït diverses notícies i articles relacionades amb la teòrica prohibició d’exercir jocs tradicionals, com el bingo, a les llars de jubilats, centres de dia i residències de persones grans. Des de L’Onada Serveis, com a organització capdavantera en el sector d’atenció a la dependència de Catalunya, també ens vam implicar en la reivindicació d’aquesta causa, motiu pel qual vam compartir aquesta notícia.


Arran de la proposta impulsada des de L’Onada Serveis per potenciar la presència a les xarxes socials, el concurs l’ACTIVA’T a les xarxes, mensualment podrem conèixer el rànquing dels centres!

Aquest mes d’agost ha tingut lloc la celebració de les festes majors d’Ulldecona, en honor a la seva patrona, la Mare de Déu de la Pietat. Com ja és tradició, des de fa 8 anys, la Residència L’Onada Ulldecona aprofita aquesta festivitat per a organitzar el concurs popular de truites.


Una vegada més, els centres de L’Onada Serveis han gaudit d’un fantàstic i meravellós estiu, ple d’activitats conjuntes entre tot el personal tècnic i les persones usuàries. Voleu saber més? Aquestes són algunes de les  activitats que han tingut lloc aquests mesos d’estiu als nostres equipaments!!!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més