Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Edició Nº14
juliol 2018

L'ONADA ETS TU
Juliol 2018

“A la feina, tots som iguals”: D'entrada, si analitzem aquesta afirmació es tracta d'una frase que pretén, però que no arriba a ser i no comença amb bon peu... per què? Doncs perquè la mateixa frase ja està masculinitzant en si i no té en compte el gènere femení. De manera que l'afirmació des de la qual partim a L'Onada Serveis és "A la feina tots i totes som iguals!"

Amb motiu del 100 aniversari de la Senyora Antònia Ferrer, usuària de la Residència L’Onada Sant Fruitós “El Lledoner”, hem volgut llençar una campanya a les Xarxes Socials de L’Onada Serveis per tal d’aconseguir 100 “Likes” i moltes felicitacions per l’aniversari de la Sra. Antònia.


L’augment de les temperatures comporta molts riscos per a tothom durant l’estiu, però encara més per a petits i persones grans. En aquest sentit, per tal de combatre la sensació d’angoixa, fatiga, marejos, deshidratació o dificultats en el son i en el nostre ritme quotidià de vida, des de L’Onada Serveis volem fer-vos algunes recomanacions bàsiques per tal d’incorporar a tots els centres.

Arran de la proposta impulsada des de L’Onada Serveis per potenciar la presència a les xarxes socials, el concurs l’ACTIVA’T a les xarxes, mensualment podrem conèixer el rànquing dels centres!


Des de L’Onada Serveis es creu fermament en la necessitat de millora i innovació en l’àmbit dels RRHH i en totes aquelles actuacions laborals que enriqueixin la gestió de l’entitat i les oportunitats de créixer amb talent. En aquesta línia, aquest mes de juliol s’ha fet efectiva una col·laboració amb l’Institut Municipal de Promoció de L’Ocupació (IMPO) amb el programa “Treballa Als Barris”.

Un dels articles d’interès més destacats del mes de juliol per part de L’Onada Serveis  ha estat la temàtica de l’Envelliment Actiu focalitzada en la teràpia amb animals. És cert que es tracta d’una activitat que porta molts anys arrelada als centres residencials i que cada vegada es practica amb més freqüència, precisament per això hem volgut ampliar els coneixements relacionats amb aquest tipus de teràpies i valorar els beneficis que proporcionen a les persones a escala cognitiva, física i mental.


Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més