Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Edició Nº12
maig 2018

L'ONADA ETS TU
Maig 2018

Més de 14.000 persones gaudiran del benefici econòmic a Catalunya

Un tema que porta cua i història des de fa ja un temps, i que, en gran part, ha sigut gràcies a les diverses accions impulsades per part de Cinta Pascual, directora general de L’Onada Serveis, presidenta d’ACRA i presidenta de CEAPs.

L’Onada Serveis ha rebut, per primera vegada, el reconeixement a “Organització Responsable” per part del programa LÀBORA. En el marc de la IV Jornada de Networking Espai Làbora, que va tenir lloc a Barcelona, el mes de maig, L’Onada Serveis va ser una de les entitats reconegudes amb el corresponent distintiu del “Segell Làbora”.


Com ja sabeu, aquest mes de maig, L’Onada Serveis ha impulsat una nova iniciativa focalitzada en potenciar la presència dels centres, activitats, personal i persones usuàries en les xarxes socials i pàgina web. Bé, avui dia, estar a les xarxes socials és una qüestió fonamental per les empreses, entitats i organitzacions, per tal de donar visibilitat a la marca, activitats, serveis, etc.

Aprofitant l’inici d’activitat de l’Aula d’Educació Ambiental, de la Fundació Plegadis, l’equip de L’Onada Serveis s’ha trobat a les seves instal·lacions, ubicades al mig dels camps d’arròs de Sant Carles de la Ràpita. Tot plegat va ser una molt bona oportunitat per apropar la natura i fer germanor entre els professionals que hi formen part d’aquesta gran família que és L’Onada Serveis.

 

Durant la jornada, es van realitzar diferents activitats, tals com anellament científic d’ocells, xorrar gànguils, tallers de cuina, Bici Birding, joc de bitllet, etc.


Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més