Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Edició Nº11
abril 2018

L'ONADA ETS TU
Edició Abril 2018

Després de la preselecció de 10 finalistes que optaven al premi final, entre els quals es trobava L’Onada Serveis, la bona pràctica en alimentació del grup, “Nosotros te conocemos, tú escoges” va ser una de les guanyadores per la seva distinció, excel·lència i qualitat.

Els Premis Nutrisenior, amb dues edicions de vida, però amb un gran ressò a escala nacional i una enorme participació a tota Espanya, busquen premiar les bones pràctiques en alimentació dels centres dirigits a la tercera edat. Impulsats per la marca FontActiv dels Laboratoris Ordesa i per Inforesidencies.com, els quals han unificat esforços per tal d’organitzar el certamen,  els Premis Nutrisenior han atorgat als guanyadors un viatge per a dues persones –a cadascun dels dos premiats- a Escandinàvia, concretament al país Suec.


L’organització no para de créixer i la previsió és a l’alça

Ja l’any 2008, L’Onada Serveis va aconseguir el reconeixement “A la Responsabilitat Social” de CEPTA pel que respecta a les pràctiques de compromís amb el medi ambient i la societat.


Arran de la mesura impulsada per la Directora General de L‘Onada Serveis, Cinta Pascual, qui a més és la presidenta de la patronal ACRA (Associació Catalana de Recursos Assistencials) i de CEAPs (Círculo Empresarial de Atención a las Personas), la qual es basa a equiparar l’IVA de les places públiques i privades s’estan realitzant diferents accions.

Entrevista a Cinta Pascual amb motiu del 23è aniversari de la residència L’Onada La Ràpita


Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més