Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Edició Nº10
març 2018

L'ONADA ETS TU
L'Onada Club edició Març 2018

Ja és el segon any consecutiu que arribem a la final!

Els Premis Nutrisenior a les bones pràctiques alimentàries en residències i centres per a persones grans van néixer l’any 2016 sota la iniciativa de FontActiv i InfoResidencias, amb l’objectiu d’impulsar un certamen que valores, alhora, reconegués, les bones pràctiques dels equips professionals que estan al capdavant de les residències.  

El passat 8 de març es va commemorar mundialment el Dia Internacional de la Dona. Una bona ocasió per posar en manifest les grans desigualtats que encara, avui dia, pateixen les dones. Una bona ocasió per reivindicar els drets fonamentals de totes elles i parar-nos a analitzar la situació. Les dones estan igual o més preparades que els homes per a tot, poden portar a terme tot tipus de tasques i són guerreres i lluitadores!


La senyora Paulina té una historieta molt peculiar a explicar-nos...

 

Paulina Maspons Matamalella, nascuda a Barcelona, el 25 d’agost del 1930, vol compartir la seva història amb nosaltres. Paulina, vídua i amb poques ganes de fer res, vivia a casa del seu fill i la seva jove a l’Ametlla de Mar. La seva família intentava distreure-la, cuidar-la al millor possible i treure-li cada dia mil somriures, tot i que era una tasca molt difícil.

Lluïsa Garriga Balagé, nascuda el 13 de juny de 1970 a La Ràpita.

 

Casada i mare de dos fills, Neus i Joan, de 19 i 17 anys respectivament. Entre les seves aficions, li agrada fer targetes amb detalls per aniversaris i àlbums. Assegura que ho fa a escala principiant, però tot i això xala molt. També li agrada molt el cinema, acostuma a anar-hi una vegada per setmana i està al dia de totes les estrenes.


Es tracta d’una mesura que busca fer justícia social.

 

Entre els seus càrrecs actuals, Cinta Pascual, és directora General de L’Onada Serveis, Presidenta del Círculo Empresarial de Atención a Personas (CEAPs), Presidenta de l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), Presidenta de l’Associació de Dones Empresàries i Directives Emprenedores de les Terres de l’Ebre (ADEDE), membre del Comité Executiu de Foment, membre del Comité d’Ètica de Serveis socials de Catalunya i membre del plenari de la Cambra de Comerç de Tortosa. Professional i emprenedora de cap a peus.

El passat dia 20 de març es va celebrar, mundialment, el Dia Internacional de la Felicitat! De manera que, des de L’Onada Serveis, vam pensar a preguntar a l’equip directiu i assistencial  dels nostres centres què és el que els fa feliços. Les respostes han sigut moltes i ens hem trobat de tot! No obstant això, hem fet un petit recull per tal de mostrar-vos, de manera resumida, com defineix el nostre equip, en una frase, què els fa feliç. Som-hi!


Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més