Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Edició Nº1
juny 2016

L'ONADA ETS TU
El lema del nostre vintè aniversari, ens ha dut a editar aquest pòster i a publicar al web totes aquelles notícies que poden ser del vostre interès.
El nou format d’Eventus, àgil, concís i precís, pretén apropar tot el personal de L’Onada a les diferents eines de formació, conciliació, salut, novetats...

L'Espai de Reflexió Ètica en Serveis d'Intervenció Social (ERESS) de L’Onada Serveis a les Persones te per objectiu vetllar pel dret dels nostres residents, analitzant, assessorant i facilitant els processos de decisió en situacions que plantegen conflictes ètics entre les persones que hi intervenen. Podeu presentar les vostres qüestions al següent correu electrònic: etica@lonada.com.

A L’Onada donem molta importància a la formació, per aquest motiu hem dissenyat una formació a la mida, ajustada a les necessitats específiques del nostre sector. Contribuïm a generar equips professionals en un entorn canviant i en creixement.


Dirigit a: Treballadors i Treballadores de L’Onada Serveis
Categories: “La recepta més original”, “La millor presentació del Plat”, “La més fàcil i bona”.
Termini: 31/05/2016 a 15/07/2016.

Per garantir la nostra salut partim de dues premisses: saber com cuidar-la, on tractar les nostres malalties i amb qui i tenir els mitjans per accedir àgilment als serveis sanitaris. Adeslas Segur Caixa i L’Onada tenim un conveni de col·laboració per assegurar el nostre personal i les seves famílies a preus molt competitius i amb les màximes prestacions (Medicina Primària, Serveis d’Urgències, Especialitats, Diagnòstic, Hospitalització, Medicina preventiva, Transplantaments d’òrgans, Tractaments especials, Ambulàncies, Matrones, Preparació al part, Podologia...)


La quota es descompta còmodament de la nòmina.


Tenim dues noves Residències al grup: Residència Assistida i Centre de Dia L’Onada de Gandesa i Residència Assistida i Centre de Dia L’Onada les Garrigues de les Borges Blanques.
Des de l’organització, volem donar-vos la benvinguda i estem molt contents que estigueu incorporats a l’equip de L’Onada.
Ens agrada que el nostre personal se senti implicat amb l’empresa, amb els seus principis i filosofia. Estem orgullosos dels nostres equips professionals, ja us anireu coneixent i en molt poc temps, us adaptareu al Model de L’Onada. Sigueu molt benvinguts i benvingudes!!

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més