Sole Menéndez:

Sole Menéndez: “La implicació de l’equip i dels usuaris de L’Onada ha estat la clau de l’èxit d’aquest aniversari”

Amb motiu de la celebració dels 15 anys de L’Onada Riudoms, el centre ha organitzat una festa coincidint amb la inauguració de les instal·lacions reformades que li han donat una imatge totalment nova a l’espai

Aquest mes de juny, L’Onada Riudoms ha celebrat el 15è aniversari amb els familiars i usuaris del centre aprofitant també la inauguració de les noves instal·lacions. El tret de sortida a la gran festa commemorativa el van organitzar amb una jornada de portes obertes on, qui ho desitges, podia visitar tots els espais renovats. Però el protagonisme de la celebració va ser per als treballadors i usuaris de L’Onada que, acompanyats dels seus familiars, van poder gaudir d’un dia magnífic on ells havien participat activament en l’organització.

La directora de L’Onada Riudoms, Sole Menéndez, ha posat de relleu la implicació del personal del centre i està molt satisfeta amb el resultat de la celebració. “Des de L’Onada, volíem que tothom se sentís com a casa i així ho vam fer”, afegeix la directora.

Menéndez explica que l’esperit de millora contínua i la implicació dels treballadors va ser la clau de l’èxit d’una celebració que va tenir una participació massiva, amb prop més de 400 assistents.

Des dels centres de taula fins les banderoles i tota la degustació de menjar i el pastís que van bufar les entitats assistents, representants de l’Ajuntament i exdirectors del centre acompanyats de la directora general de L’Onada, Cinta Pascual, va ser elaborat pels treballadors i usuaris de L’Onada. Menéndez explica que el retorn emocional de les famílies va ser molt emocionant. “L’emoció que vam viure va ser espectacular perquè les famílies van veure que tot ho havíem fet nosaltres i el reconeixement a la feina ben feta no té premi”, destaca la directora.

A banda de la festa, també es va reconèixer la trajectòria de tres treballadors durant l’any passat. Les guardonades van ser la fisioterapeuta Maria Reig, l’auxiliar de geriatria Samara Nascimento i la treballadora social Aida González. També es van premiar els treballadors que portaven més de 10 anys al centre amb una sortida a l’Ametlla de Mar per nedar amb tonyines.

Música, ball i seguici popular van arrodonir la jornada. El gegant Gaudí i el cavall dels Germans Nebot també van participar a la festa i el grup Riudrums va posar els timbals i tambors en una gran batucada.  

El punt i final, el van posar els treballadors amb un gran ball final assajat durant els mesos previs al gran esdeveniment. Finalment, tothom va poder deixar la seva empremta digital a l’arbre del centre i les seves reflexions i impressions al llibre de visites.

Un dia rodó a l’alçada del centre.

20-06-2019

L'ONADA SERVEIS