Xerrada Alzheimer

El dia 28 de Setembre vam fer una xerrada a la Residència sobre l'Alzheimer.

 

La Meritxell, directora del centre, va fer la presentació de les professionals que hi van participar i va posar un vídeo donant pas a la introducció del tema.

 

Vam voler abordar el tema des de les tres vessants següents: quan ens donen el diagnòstic (aquesta part la va fer la Doctora Noemí Arbués del CAP d'aquí Gandesa, com afronta la família aquest diagnòstic i quins mecanismes els hi podem oferir (això ho va explicar la psicòloga Maria Jaén) i un cop tenim el diagnòstic i la valoració psicològica passem a tractar dia a dia amb activitats (aquest va ser el torn de Cristina Ribes, educadora social).

 

Per acabar, la psicòloga i l'educadora van exposar material d'estimulació sensorial a les famílies presents, per tal d'oferir-los-hi idees per a treballar al domicili.

 

Des del centre estem molt contents de la rebuda que va tenir la xerrada i de la participació de les famílies que van venir. També volem agrair als residents que van venir a escoltar-nos, el seu interès; així com al personal que va venir.

 

Gràcies a tots i totes!!

08-10-2018

GANDESA