XERRADA IES

Ahir divendres 25 vam anar a fer una xerrada a l'IES Julio Antonio de Móra d' Ebre.


La xerrada anava dirigida als estudiants de primer i segon curs del mòdul d'Atenció a persones en situació de dependència.


Meritxell Caravaca, directora de la Residència d'avis va explicar el model de gestió de l'Onada i els seus valors. També va fer molt ènfasis en les praxis que duem a terme als nostres centres, basades en el model d'ACP (Atenció Centrada en la Persona). També va voler remarcar la importància de la figura dels gerocultors i gerocultores en un centre residencial.

D'altra banda, Cristina Ribes, educadora social del centre, va fer una pinzellada sobre la demència, les fases i els tipus d'aquesta. També va explicar com treballar mitjançant l'estimulació cognitiva i sensorial amb les persones que pateixen algun tipus de deteriorament cognitiu.
Per acabar, també va explicar la figura dels gerolúdics i els tallers que aquests realitzen.

Des d'aquí volem agrair als alumnes la seva atenció i participació durant la jornada d'ahir i el detall que ens van donar per a la Residència. I, també, gràcies a la professora Luisa pel tracte rebut i per la vocació que desprèn quan parla de la seva feina.

26-05-2018

GANDESA