Residència L'Onada Tortosa

El centre de serveis per la gent gran L’Onada Tortosa com el seu nom indica està situat a la ciutat de Tortosa, més concretament al barri de Sant Llàtzer. La zona on està ubicada és una zona molt tranquil·la i de molt fàcil accés, ubicada en un entorn residencial, darrera mateix de l’església del barri i molt a prop del Consell Comarcal del Baix Ebre.

L’Onada Tortosa és un equipament que ofereix una gran plataforma de serveis per tal de cobrir les necessitats de les persones grans i les seves famílies. Serveis que es presentem tant a l’entorn domiciliari com a l’entorn residencial o de centre de dia.

L’edifici, propi del segle XXI, és una gran equipament que té una capacitat per 128 places de Residència i 40 de Centre de Dia a més de comptar amb grans espais per oferir serveis de Menjador, Àpats a domicili, SPA i rehabilitació, formació, entre d’altres.

La modernitat, juntament amb la calidesa i l’amplitud dels espais, són les principals característiques del centre. L’edifici està format per 3 plantes més el soterrani, de les quals trobem a la planta baixa tots els serves: despatxos, menjador, una gran cuina, sala d’estimulació sensorial, gimnàs tipus SPA, terrassa adaptada per la gent gran amb una barbacoa, sala de formació, perruqueria i podologia, menjador famílies, sala de formació i sala d’activitats a més de magatzems i banys.

Les dues plantes és on es troben ubicades les habitacions, àmplies i amb una decoració molt agradable, disposen totes dues d’unitats de convivència per les persones que pateixen demència, dissenyades amb molt cura i amb molt de detall per tal de crear un entorn que els estimuli constantment i el puguin vincular a la seva història de vida.

Com a característica innovadora cal destacar que compartim edifici amb la plataforma de comunicació del Canal Terres de l’Ebre, la qual ens dona molt de joc per poder participar com a públic o com a invitats als seus programes.

Tel: 977 443 200
Email: tortosa lonada.com
Horari: Durant tot dia
Direcció: C/ Bisbe Serra, nº 6, 43500, TortosaFotos

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més