Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Residència L'Onada Parc del Guinardó

La Residència Municipal i Punt de Dinamització del Parc del Guinardó és un complex residencial ubicat a la província de Barcelona de nova gestió per L'Onada Serveis. La posada en marxa d'aquest equipament, per part de la nostra organització, va entrar en vigor des de l'1 de gener de 2018.

El centre compta amb totes les comoditats i zones de confort dirigides a les persones usuàries. Hi ha un total de 45 places de residència assistida, amb la garantia i servei de tot tipus.

El centre residencial està situat en una zona envoltada amb espais naturals, i també a prop del centre de la ciutat, la qual cosa permet portar a terme activitats de tot tipus, tant lúdiques, com de contacte amb la natura.

Tèl: 934 50 07 49
Email: guinardo@lonada.com
Horari de visites:
Direcció: Carrer de Garriga i Roca, 62, 08041 Barcelona

Noticies

Això és el que ens ha deixat el projecte "Art-transforma", un viatje més enllà de la música.


20/04/2018

Ja hem preparat les mones de Pàsqua i son a punt per menjar-les el dilluns. Ens han quedat ...
29/03/2018

 Ja hem celebrat la festa per donar la benvinguda a la primavera. Va ser un èxit i tothom va gaudir molt de l'actuació de "Niu Palomar". Moltes...
23/03/2018

El dimarts 20 de març a les 16.30 h. donem la benvinguda a la primavera! Ens acompanyaran els amics del "NIU DEL PALOMAR". US HI ESPEREM A TOTS!!!!!


12/03/2018

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més