Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

L'Onada Residència Parc del Guinardó

La Residència Municipal i Punt de Dinamització del Parc del Guinardó és un complex residencial ubicat a la província de Barcelona de nova gestió per L'Onada Serveis. La posada en marxa d'aquest equipament, per part de la nostra organització, va entrar en vigor des de l'1 de gener de 2018.

El centre compta amb totes les comoditats i zones de confort dirigides a les persones usuàries. Hi ha un total de 45 places de residència assistida, amb la garantia i servei de tot tipus.

El centre residencial està situat en una zona envoltada amb espais naturals, i també a prop del centre de la ciutat, la qual cosa permet portar a terme activitats de tot tipus, tant lúdiques, com de contacte amb la natura.


Tèl: 93 026 72 11
Email: guinardo@lonada.com
Horari de visites:
Direcció: Carrer de Garriga i Roca, 62, 08041 Barcelona

Segueix-nos a les xarxes socials


Fotos

Noticies

S'acaba l'estiu i encara ve de gust fer un bon gelat, així que hem anat a la gelateria EL TIO CHE. Que bons que estaven!!!!!!!


14/09/2019

Hem gaudit d'una festa on hi hem tingut moltes emocions. La Nati i la Carmen han celebrat els seus 100 anys!!!!!!! MOLTES FELICITATS!!!!!

S'han emocionat ...
11/09/2019

Després de les emocions tothom ha gaudit de la festa. Amb l'actuació del Jordi i la Iolanda s'ha cantat, s'ha ballat i s'ha passat una tarda de les ...
11/09/2019

La Nati va bufar l'espelma dels seus 100 anys tot esperant la festa que tant desitjava


10/09/2019

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més