Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Centre de dia L'Onada Berga

El Centre de Dia L'Onada Berga és un centre de nova creació, inaugurat a principis del mes de maig de 2015. Està situat al municipi de Berga (Barcelona), al Passeig de la Indústria, una zona molt cèntrica de la població i molt agradable per passejar. A més, al davant d’aquest passeig s’acostumen a celebrar fires i donen molt d’ambient al centre.

L’edifici és tot de planta baixa per facilitar l’accés i la mobilitat dels usuaris, compta amb diverses instal·lacions, com una petita cuina, dos menjadors –un per a usuaris vàlids i un altre per a usuaris assistits–, sala de televisió, sala d’activitats i gimnàs.

Aquest centre ofereix tots els serveis bàsics dels centres de dia de L’Onada, com transport, àpats a domicili i al propi centre per a persones externes, i organitzen diferents activitats i tallers psico-funcionals i estimulatius per als usuaris. Disposa d’un total de 25 places i Servei d’Atenció Domiciliaria (SAD).

Tèl: 93 821 00 88
Email: berga@lonada.com
Horari de visites: Durant tot el servei.
Direcció: Passeig de la Indústria, 32, 08600 Berga

Fotos


Videos

Noticies

Dimarts 5 de gener ens van venir a visitar al centre  SSMM Reis Mags d'Orient, acompanyats per l'alcaldessa de Berga, Montserrat Venturós. Els Reis Ma...
11/01/2016


Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Saber més